Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 wie ktoś??? to taki programik dla eletrkonikow - symulacje, schematy itp. na stronce producenta link nie działa www.interactiv.com. może byc full, może być demo (lepiej to pierwsze :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Mi też by stykło - najlepiej full Naczymś muszę wkońcu testnąć moją pracę dyplomową zanim złoże :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 mam coś takiego jak electronics workbench 5.0, ale toto jest troche stare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ftp://ftp.interactiv.com/pub/interactiv/d...emo/msmdemo.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...