vodoo Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Witam ! Mam wielką prośbe, aby szanowni grupowicze pomogli mi w skonfigurowaniu na prawdę krok po kroku routera ST 510, przeglądam różne fora, grupy i wszędzie znajduje jakieś szczątkowe mało pomocne informacje. p.s. Oczywiście chodzi o skonfigurowanie pod podził neo na parę kompów przez switcha. (W98 głównie) pozdrawiam Sebastian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ehh .. przecież tu nie ma prawie co konfigurować. po pierwsze - ST510 nie ma sztywnego przydzielania transferów, przydziela dynamicznie i nawet mu to wychodzi po drugie - ma - fołardowanie portóf :D , opcje firewalla, smtp, napt po trzecie - nie powinno być z nim żadnych problemów .. pozdrawiam jak co to [priv] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranson Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 po drugie - ma - fołardowanie portóf , opcje firewalla, smtp, napt forward portów może jest ale nie bardzo działa ja próbuje skonfigurować zdalny pulpit na RAdminie, otwieram port 4899 i nic, nie działa, próbowałem tez z VNC i innymi portami ale lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Zanik czego? Porty ci znikają? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranson Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 GreeN_DG napisał: z fołardowaniem portow nie mam żadnych problemow skoro nie masz problemów to może mi podpowiesz jak skonfigurować ten zdalny pulpit, bo mi to jakoś nie idzie. Bede bardzo dźwięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Zanik czego? Porty ci znikają? ;] to dziwne .. na przyklad przekierowywuje sobie port 6000 pod dc ++ ( tcp i udp ) .. za dwa dni zauważem że jestem nagle pasywny, lukam do ustawien fołardowania i tego przekierowania juz nie ma :| .. trza od nowa robic dobrze że trwa to tylko 5 sekund ( sądze że dzieje sie to po resetowaniu routera, przekierowywuje z poziomu windowsa i router tego nie zapamiętuje ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...