HucK Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 mój kolega ma płytę watson nie wiem jaką. <hahaha> Ma athlonka 2000+ i gf fx 5200. Ta karta nie wiem czy jest 64 bit, ale w 3D marku 2001se ma 4900, czy to wina że karta jest być może 64 bit czy tej pięknej płyty głównej, kotórą gościu mu wcisną w sklepie i mówił że jest dobra?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 na szitowej płycie i karcie 128bit powinien mieć z 5500-6000 albo wiecej... taki wynik to tylko 64bitowa grafa... a wiesz na jakim chipset-cie jest ten złom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Wiem tylko że płyta główna jest z watson <haha>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 poszukaj w googlach, moze cos znajdziesz o tej plycie...ale ja pierwszy raz słysze o czymś takim jak "Watson" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 poszukaj w googlach, moze cos znajdziesz o tej plycie...ale ja pierwszy raz słysze o czymś takim jak "Watson" :lol:mój kumpel miał jakieś cós zwane "soyo" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 ja kiedys mialem pc-chips pod k6 II 266 i nie mialem z nia zadnych problemow. potem mi kumple mowili ze jak kupowac komputer to koniecznie super plyta no to podstawa i kupilem asusa a7v266ex za ponad 700zl z ktorym przez 2 lata mialem wiecej problemow niz z tamtym pcchipsem przez lat 6 (pewnie i terac bym cos na nim zmontowal jakies cos do gadu ale cos padlo i nie widzi klawiatury) a asus elegancko sie zjebal tydzien po skonczeniu gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 poszukaj w googlach, moze cos znajdziesz o tej plycie...ale ja pierwszy raz słysze o czymś takim jak "Watson" :lol:mój kumpel miał jakieś cós zwane "soyo" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Soyo to bardzo dobre płytki, sam kiedyś taką miałem pod k6-2...niestety, w polsce zostały zapomniane bo juz nikt ich nie sprowadza....a szkoda... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Wynik dla karty 5200 64bit jest ok 4800. Czyli masz dobry do tej karty 64 bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 poszukaj w googlach, moze cos znajdziesz o tej plycie...ale ja pierwszy raz słysze o czymś takim jak "Watson" :lol:mój kumpel miał jakieś cós zwane "soyo" :lol: Soyo to byla bardzo dobra marka plyt. Ostatnio w Polsce niestety zapomniana.... Moja pod P166 na chipsecie Intel VX wymiatala swojego czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ale mi się wydaje, że on ma 128 bit tylko płyta mu niszczy wynik. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no zalezy na jakim chipsecie jest.... lol, a moze to Ali :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 To, to już nie wiem. a gdzie to sprawdzić?? aaaa przyniose do niego riva tuner i się dowiem czy ma 64 bit czy 128. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...