mihalo Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Włączyłem dziś rano kompa i zatrzymał się na ekranie Zapraszamy, zresetowałem. Potem czekałem 2-3 minuty i włączył się pulpit, ale całkiem nowy, jakby świeżo zainstalowany Windows. Pomyślałem, że brat mógł przeinstalować, ale okazało sie, że programy wszystkie są. W Documents and Settings Zobaczyłem 2 użytkowników: Michał i Michał.MIHALO (MIHALO to nazwa komutera w sieci). Więc czy Windows mógł sam stworzyc tego użytkownika, bo podczas ekranu "zapraszamy" jakby nie mógł odczytac czegoś z dysku. Co zrobić aby go usunąc, bo w kontach użytkowników nie widnieje ten drugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 mógł stworzyć tzw konto tymczasowe.... raz jak bawiłem się skrypty logowania do windy to uszkodziłem w pewien sposób konto z uprawnienieami admina na które nie dało się zalogować.. i podczas staru (trwał on z 2 minuty) utworzyło mi sie nowe konto tymczasowe.. tyle ze bez uprawnien admina (chyba) :P.. o mało nie przypłaciem tego 'formatem' :D u mnie konto to znikło samo podczas wylogowywania się.. gdy juz usunąłem wade konta admina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 dzięki, ja zrobiłem formata ale wszystkie pliki odzyskałem Easy Recovery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...