Tomek^^ Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Heja ponownie. Znowu mam problem :) (a raczej :( ) Mianowicie kiedy po starcie odpalam gierke, po paru minutach zwisa. Kiedy odpale po restarcie, chodzi caly dzien ;) No moze sie raz zatnie. :roll: Nie mam pojecia co to moze byc. Ustawialem gfx, w biosie, zmienialem stery, windowsy, nic. Mam a1700XP+, SL75DRV4, GF4MX440 Prolinka, a cooler TITAN TTC-D5TB. Mnie sie wydaje ze cos z gfx, ale czemu wiec potrafi byc caly dzien gierka odpalona bez zwisu ?? Moze mielisice podobny problem, wiec pomozecie;) Z gory dzieki. PS> Zasilacz mam 230W, ale mam tylko Cd, i sieciowke, wiec z pradem chyba problemu nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Heja ponownie. Znowu mam problem :) (a raczej :( ) Mianowicie kiedy po starcie odpalam gierke, po paru minutach zwisa. Kiedy odpale po restarcie, chodzi caly dzien ;) No moze sie raz zatnie. :roll: Nie mam pojecia co to moze byc. Ustawialem gfx, w biosie, zmienialem stery, windowsy, nic. Mam a1700XP+, SL75DRV4, GF4MX440 Prolinka, a cooler TITAN TTC-D5TB. Mnie sie wydaje ze cos z gfx, ale czemu wiec potrafi byc caly dzien gierka odpalona bez zwisu ?? Moze mielisice podobny problem, wiec pomozecie;) Z gory dzieki. jaka masz temp na procku? - pytam z ciekawosci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek^^ Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Heh, to je OT ;) Spoczynek, jakies 46-47, gra - 53-54. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Heh, to je OT ;) Spoczynek, jakies 46-47, gra - 53-54. pytam bo kumpel wczoraj zlozyl kompa na athlonie 1700+ i zamiast tego titana wcisneli mu jakies gowno i jak sprawdzalem w biosie to ma 92* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 jaq moze miec 92 jaq 90 to gorna granica jaka moze miec ten proc bo inaczej sie spali (mozliwe ze cios pokreciłem ale chyba nie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 jaq moze miec 92 jaq 90 to gorna granica jaka moze miec ten proc bo inaczej sie spali (mozliwe ze cios pokreciłem ale chyba nie)hehe !!! Ja na moim Athlonie weteranie raz miałem 130* :D - do dziś dnia chodzi ustawiony z 650 na 1133 MHz ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek^^ Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Fajnie, ale to chyba nie dotyczy temtu... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Fajnie, ale to chyba nie dotyczy temtu... :roll:Wygląda na zasilacz. Pożycz od kogoś lepszy i sprawdź. Nawet to co masz może być dla twojej zasiłki za dużo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 hehe !!! Ja na moim Athlonie weteranie raz miałem 130* :D - do dziś dnia chodzi ustawiony z 650 na 1133 MHz ! 8) Ja na swoim TB 1.4 osiognolem ponad 400F dokladnie niewiem ile to jest w C i tego nie przezyl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 jaq moze miec 92 jaq 90 to gorna granica jaka moze miec ten proc bo inaczej sie spali (mozliwe ze cios pokreciłem ale chyba nie) hej ja mam 1600xp @ 1800 normalka to 50 C a kiedy zapomnialem popiac coolera do MoBo to mi podskoczylo do 130 . niestety opcje wylaczania kompa przy pozarze wylaczylem wczesniej i komp chodzil ok 15 min z samym radiatorem dopooki nie skumalem ze mi sie chata pali :)jaki podsumowanie ? Wszystko OK!!!! Plyta zyje , na procku naklejka sklepu sie zwegliła i guma kolo rdzenia spynela . nic wiecej . a moze mialem tylko szczescie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...