_bollo_ Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Siemka! mam mały dylemacik: chcę sobie kupić płytę pod amd i nie za bardzo wiem jaką mam wybrać. Ogólnie myśle nad EPOX RDA3+ a EPOX RDA3I. a może niezłym wyjściem byłby ABIT NF7 rev.2 lub DFI NF2 ULTRA? UWAGI: na f.w. mi nie zalęży sata może być ale czy warto zanią placić te 140zl więcej (różnica między epoxami) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jak zawsze stawiam na Abita. Nie bede sie rozpisywał bo już pełno takich topciów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jak cherz swój sprzęt podkręcać to tylko ABIT NF7 i wszystko jasne. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na-than Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Za Abitem przemawia jeszcze lepszy dźwięk ale pozostałe mobo też są niezłe. Co do saty to warto dopłacić-ja tak zrobiłem i jestem zadowolony. Biorąc pod uwagę ceny to Abit jest niewiele droższy (425 pln) więc chyba warto. Oczywiście Abit NF7-S Rev. 2.0. Czytaj forum- o Abicie, Epoxie, DFI i oczywiście Asusie 8) jest już sporo przydatnych informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...