Gość sew333 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Witajcie ponownie:). Z kolei tu mam problem gdyż czasami na ekranie migają mi jakby jakieś dziwne linie poziome i tylko na jasnym tle. I to moze wystepowac w grach, w windowsie, np przy starcie kompa przy wyborze widnowsow kiedy rozjasnie tło. Jak podjasnie prawda jakies tło to pojawiają sie one. Lecz one nie migają bez przerwy. Zalóżmy taką sytuacje: wlączam np. Painta powiedzmy czarne tło. Rozjasniam je. Jest 1 minuta dobrze i nagle mignął jeden. Pozniej 30 sek znowu mignął. I tak wlasnie wystepują co jakąś chwile na rozjasnieniu. I co dziwne to jest nawet przy wyborze windowsow. Jesli sie troche poczeka oczywiscie i przypatrzy. Tego nie widac super ani tez nie ma w znacznej ilosci. I musi byc rozjasniony ekran. Na przyciemnionym nie widac. Tak mysle wlasnie albo wina karty 9600XT albo monitora. TO SĄ JAKBY POZIOME MIGNIĘCIA W STYLU PASECZKÓW MOZE TAK TO SPRECYZUJE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jednak na przyciemnionym tez cos zauwazylem, ale lekko przyciemnionym:(. Jesli to mialaby byc karta to nie wiem czemu ale ARTEFAKTÓW w grach nie mam. Tylko to co napisalem z tymi mignieciami poziomymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jednak na przyciemnionym tez cos zauwazylem, ale lekko przyciemnionym:(. Jesli to mialaby byc karta to nie wiem czemu ale ARTEFAKTÓW w grach nie mam. Tylko to co napisalem z tymi mignieciami poziomymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 a jaki masz monitor ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 MAM JAKIS CTX. 5 LAT MA OKOŁO. ALE TO CHYBA NIE MA DORZECZY. TAK MI SIE WYDAJE.MAM W WINDZIE TAKI MIGNIECIA POZIOME I W OGOLE WSZEDZIE. NAWET JAK JUZ KOMPA WLACZE. M.I.N JASNE CZARNE TŁO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Skoro ma 5 lat twój monitor to może się już wysłużył ?? Dlaczego sądzisz, że to nie wina monitora ?? A skoro obstawiasz na karte to sprawdz ten monitor z inną kartą graficzną np. od kumpla, i wszystko będzie jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Wlasnie dzis sprawdze. Okaze sie. Artefaktow nie mam w ogole. Tylko te migniecia dziwne i to naweet jak juz sciemnie go. W windowsie to juz je mam czesciej od wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A moze to byc tez ze nie wspolpracuje z plyta główną?? Mam SOLTEKA 75DRV5 KT333 I DLATEGO TAKIE PASKI MIGAJA CZASAMI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 dwa poziome ? w mojej iiyamie tez zauwazlaem takie na poczatku ale w instrukcji napisali ze tak ma byc i to sa jakies stabilizatory cz inne paski kontrolne nie pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 NIe koniecznie 2 poziome. Trudno wychwycic jak migają. Zdaje mi sie ze jest jedno takie poziome mignięcie. Nawet w Dosie jest takie mignięcie. W sumie to zauwazalm takie jeden ktory strasznie szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jeden ktory strasznie szybko miga. Chyba 0.1 sek. A 2 nie widzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Probowalem dzis na innej karcie i to samo bylo. Jutro ide z samym monitorem do kolesia. Na 99.9 % to monitor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...