mikaelus Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Jak ktoś się interesuje to V już nie ma. Będzie nowy serwis, a na razie kto bywał na V może wejść sobie na www.valhalla.pl i pogadać na forum. Już niedługo start!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Jak ktoś się interesuje to V już nie ma. Będzie nowy serwis, a na razie kto bywał na V może wejść sobie na www.valhalla.pl i pogadać na forum. Już niedługo start!!! Ano, juz wcześniej pokazywali nowy design i jest na prawde swietny... lubilem valhalle, mam nadzieje ze sie to nie zmieni :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Milo, ciekawe czy jakis .PL serwis o tematyce gry/komputery dogoni klasa jakis zagraniczny. Valhalla byla zawsze OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Interesuje się tym i już to zauważyłem, ale mam nadzieję że ta zmiana wyjdzie na dobre zawsze dobrej byłej Valhalli. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...