mikolaj87 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 mam pytanie chcem kupic plyte glowna i moj wybor padl na dwa modele od dfi http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_s...TYPE=MB&SITE=US i na ta http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_s...NFINITY&SITE=US wiem ze infinity jest lepsza ale czy warta za nia dawac 400zł kiedy ta pierwsza moge miec za 320???? Roznica bedzie strasznie odczuwalna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 wydajność /podkrecalość ta sama.. jak sie pewnie juz domyslasz roznica lezy w wyposazeniu ;) sam zdecyduj co Ci bardziej potrzebne wydajność /podkrecalość ta sama.. jak sie pewnie juz domyslasz roznica lezy w wyposazeniu ;) sam zdecyduj co Ci bardziej potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosz_art Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Podczepie sie pod temat bo rowniez mam maly problem. Che kupic plyte glowna pod Barton'a 2500+ i zastanawiam sie nad Abit'em NF7-SL oraz Gigabyte GA-7N400 Pro2. O tej pierwszej na forum znajduje sie dosc duzo informacji ale zastanawia mnie ta druga :) Jezeli ktos takowa posiada albo ma o niej jakies wiadomosci to prosze pisac. Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosz_art Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Podczepie sie pod temat bo rowniez mam maly problem. Che kupic plyte glowna pod Barton'a 2500+ i zastanawiam sie nad Abit'em NF7-SL oraz Gigabyte GA-7N400 Pro2. O tej pierwszej na forum znajduje sie dosc duzo informacji ale zastanawia mnie ta druga :) Jezeli ktos takowa posiada albo ma o niej jakies wiadomosci to prosze pisac. Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 INFINITY ma SoundStorma - kartę muzyczną klasy Audigy. Realtek, C-Media i SB 5.1 przy niej wymiękają ( jakość dźwięku i małe obciążenie procesora ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...