Skocz do zawartości
Oort

Zrob to sam: Coppershim

Rekomendowane odpowiedzi

ok, nie chce mi sie specjalnie sciagac z netu i czekac na coppershima, wiec mam pytanie. Czy moznaby zrobic cos takiego w domu? Domyslam sie, ze sklejanie 3 kart telefonicznych nie jest dobrym pomyslem, bo plastik by sie pewnie stopil. Ale czy w takim razie sa jakies alternatywne metody zabezpieczenia jaderka podczas zakladania radiatora? We wtorek bede skladal nowego kompa na antku, a jeszcze nigdy sam na nieosloniety rdzen coolera nie zakladalemi troszkie sie boje :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow, mowisz, ze jakbym zamowil jutro rano, to mialbym na wtorek? Az tacy szybcy sa  8O  Chyba sie skusze, ale to pewnie przesylke ekspresowa trzeba brac, czy inne servisco  :wink:

hmm w disco jest tak samo a o 1 taniej >:D i od razu masz meila >:D

i tylko wysylasz im tego samego i jusz >:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc chyba robienie czegoś takiego w ogóle mija się z celem. Jak chcesz zabezpieczyć procka przed ukruszeniem, to kup Copper Shima, bo przecież jak zrobisz sam z Alu czy Cu i nie wyszlifujesz dokładnie, albo nie wymierzysz perfekcyjnie to bardziej zaszkodzisz niż pomożesz.

A tak na poważnie co ty masz, że sie boisz zakładać na proca, a żałujesz 20 zł na CS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe :) No niby fakt, ze chyba nie specjalnie warto ryzykowac, ale co to za zycie bez ryzyka :wink: A tak na serio, to chyba jednak zamowie. Zobaczymy, najwyzej jak nie dojdzie na czas, to bede ryzykowal :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skladasz nowego kompa, nowy proc, a zal ci , lub nie chcesz poczekac na CSa ?

LOL

lepiej miec pecha i zmasakrowac jaderko, to ttylko kilkaset zlotych nie ?  :lol:

hmm mi sie jusz ukruszylo lekko rog rdzenia >:( hmm mosze ktos kce kuopic antka 1000 ????? moge nawet tera poleciec na poczte i wyslac ??? jedyne 300 zeta :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow, mowisz, ze jakbym zamowil jutro rano, to mialbym na wtorek? Az tacy szybcy sa  8O  Chyba sie skusze, ale to pewnie przesylke ekspresowa trzeba brac, czy inne servisco  :wink:

jak zamowisz przez stolice to bedziesz mial w nastepnym dniu :) mogles zamowic w paitek bo stolica rozwozi tez przez weekend

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm mi sie jusz ukruszylo lekko rog rdzenia >:( hmm mosze ktos kce kuopic antka 1000 ????? moge nawet tera poleciec na poczte i wyslac ??? jedyne 300 zeta :lol: 8)

Bezwstydny ukruszony TB1000 za 300PLN !!! (choć może są tacy co nie wiedzą że XP 1600+ można za 330PLN - a to wszak 1400MHz)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba nie widziałeś co ludzie wyprawiają na allegro

A1400 poszedła za 345

a1200 za               276

ci ludzie są chorzy  

ja dzisiaj na giełdzie we wrocku kupowałem kumplowi Xp1600 za 305 zł  8)

na allegro jeszcze sie placi za pozytywa pewnie :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba nie widziałeś co ludzie wyprawiają na allegro

A1400 poszedła za 345

a1200 za               276

ci ludzie są chorzy  

ja dzisiaj na giełdzie we wrocku kupowałem kumplowi Xp1600 za 305 zł  8)

na allegro jeszcze sie placi za pozytywa pewnie :lol: :lol: :lol:

a to dobre o tym nie pomyślałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...