sir Afeen Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Nie wiem czy to juz było, jeśli tak to proszę o wywalenie tematu. Jeśli jednak nie to naprawdę polecam filmik, ja zostałem wdeptany w ziemię :D (link znaleziony na forum guitar zone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ale to juz bylo... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no to do piachu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A ja nie widziałem wczesniej ;) Spoko filmik...ja tez lubie sie bawic tak dlugopisem ale taki kozak nie jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Filmu nie widziałem i nie zobacze coś serwer nie działą może ktoś podesłać e-mail kacperd@o2.pl albo na GG zależy ile zajmuje albo co najlepiej niech ktoś wrzuci na serwer publiczny dla innych Tweakowcow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 uuu, szybko znikło... wrzuciłbym na lycosa ale widzę, że mi provider znowu coś zmieszał i mam transfer na ftpa 188b/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 z checia zobacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mi tez link nie dziala, a tez bym chcetnie zobaczyl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no... zlituje sie nad wami ;) http://dario.speed-server.net/palce.wmv Milego ogladania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 dobra, to teraz siakies how-to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mocne, nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Thx dariot_t!! :D Filmik jeste MOCNY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Filmik mnie normalnie rozwalił ;] ale i tak nic nie przebije dj rottiego.. Kto widzial ten wie ;] Jego nr popisowy z tym Maia Hi maia ha ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Było, widziałem ok. 2 miesięcy temu... świetne :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 mi pierwszy link dziala i tam film zajmuje 9mb a w http://dario.speed-server.net/palce.wmv tylko 6 ?:o czemu?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 bo u mnie jest wersja demo ;) zeby dostac pelna wyslij sms o tresci kasa pod numer 666 :twisted: A tak na serio to sam nie wiem... moze jak go sciagalem to sie polaczenie zerwalo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 ciekawy, ciekawy. Może w 2016 będa na olimpiadzie takie kategorie :D .. jak chcecie to moge to na ftp postawić bo widze że są problemy .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 ale i tak nic nie przebije dj rottiego.. Kto widzial ten wie ;] Jego nr popisowy z tym Maia Hi maia ha ...Masz moze link do tego filmiku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Pierwszy pokazał :wink: światu ten filmik Jodlasty w topicu świech , dawno temu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...