nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 patrzcie na to, cena taka sama jak od GigaBytea, ciekawe jak to chodzi :) http://www.dekanex.pl/?Product=1068 a tu jeszcze nie maja ceny bo dopiero rzucili na sklep. W komutroniku jeszcze tego nie maja :D http://bino.pl/go/_category/?idc=%224_7_31...a7625a27e9dfd25 w tym drugim sklepie powinien byc taniej bo w tym pierwszym to zdzieraja :P Ale widze ze maja tylko 256mb na razie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Chyba jestem ślepy ale widze 564zł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 to nie jest tani sklep jak tam jest po tyle to normalnie jest w cenie gigabytea ktorego tam w ogole nie maja :) W tanich sklepach jeszcze tego nie ma, przynajmniej ja nie znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Hmmm, chyba ostatnio słabo widze. Czy tam nie ma ceny ponad 560 zł ?? A gigabyte kosztuje niecałe 500 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Człowieku ja wogóle nie rozumiem co ty do mnie rozmawiasz. Gdzie widziałeś tego HIS-a za 500zł??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 tak? to pokaz mi strone sklepu gdzie gigabyte jest po 500 bo np tu ja widze 569 ... http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9721 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ja może też odpowiem, np. sirius.pl - kosztuje 499 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 nal nie udawaj gupa tylko powiedz gdzie widziałeś HIS-a za 500zł, czy po co wogóle to 500zł??? W tym sensie że 5xxzł??? 499zł http://www.jes.com.pl./index_lista_o.php?k...ducent=&id=1166 , było niedawno 489zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Po co ten temat? Harry może chodzi o to, że w przyszłości będą tyle kosztować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dziwne ze na HiSa 9600Pro sirius ma cene 611 :/ pisze ze jest w drodze dopiero ta cena jest za wysoka, ten his to konkurencja dla gigabytea bedzie tanszy na pewno w innych sklepach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 temat po to ze ludzie sie rzucaja na gigabytea teraz a idzie nowy his tani i moze bedzie lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Czekamy na Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Może kiedyś potanieje, ale "kiedyś". Teraz jest najtańszy gigabyte i wszyscy będą go kupować. Może za miesiąc stanieje i dotego się okaże, że sie lepiej kręci i wtedy będzie można mówić, że jest konkurencją. Peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 beda po 500 mowie ci, mam zaliczony kurs wrozki 4 stopnia :D jak ktos sie napala teraz na gigabytea niech zaczeka ze 2 dni sie przekonamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 czlowieku ten towar dopiero dzis pojawil sie w Polsce to jest Nowosc!! i kazdy sobie ustala cene jaka chce za 2 dni haos opadnie, beda w cenie gigabytea moze deczko drozszze albo tansze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 No trzeba było od razu mówić, że jesteś wrózką. Jak mówisz, że cena spadni to spoko. Czyli czekamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 aa ta karta ma pamiatki samsung 2.8ns!! moze sie okazac lepsza od GB :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nal Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 http://polpc.pl/?a=product&product_id=1864...&from_grupa=214 tu maja po 710 :P wow ladny rorzut, niezle sie chca niektorzy nachapac na nowinkach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Szkoda ze dopiero teraz HIS bedzie mial tanie R9600Pro, ale to raczej dopiero za jakis czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 nal co ty pieprzysz. Ten HIS jest od wielu tygodni jak nie wiecej w siriusie, i w wielu innych sklepach już dawno widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...