sancez Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Abit IS7 vs Asus, ktora z nich ogolnie jest lepsza? Wezcie pod uwage tez overclocking. Procek to Pentium IV 2.8 GHz HT FSB 800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk6 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 dołączam się do pytania :) w jakim sklepie internetowym można dostać Abit'a IC7 rev 1.1? pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 dołączam się do pytania :) w jakim sklepie internetowym można dostać Asus'a IC7 rev 1.1? w żadym - IC7 to płyta ABITA Abit IS7 vs Asus, ktora z nich ogolnie jest lepsza? Wezcie pod uwage tez overclocking. Procek to Pentium IV 2.8 GHz HT FSB 800.kazdy poleci coś innego - obie płyty są bardzo dobre (podobnie jak IC7/P4C800) - ja wybrałem abita (IC7 ale to to samo co IS7) ze wzgledu na 4fazowe zasilanie procesora - dzieki temu masz mniejsze wachania vcore - zresztą ostatnio Lancer zamienił P4C800 na IC7 ;) niezależnie co wybierzesz powinieneś być zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Oj to bylo downo... ostatnio to zmienilem P4 na A64. Po 1,5 roku czas na zmiany. IC7 teraz sobie odpoczywa na szafce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 @ Lancer a jakiego miales wczesniej P4 ? oplacala sie taka zmiana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Mam ESa wiec moge miec P4 jaki chce :) Nie wiem czy sie oplaca. Jest bezpieczniej (NX+FireWall), chlodniej i szybciej w 3D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostromo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja tez mialem ten dylemat i wybralem ASUSa, bo delikutaśnym O/C mojego Prescotta 2.8 na 3.0 temp w stresie nie wychodzi poza 52st, na seryjnym chlodzeniu, Polecam ta płyte! Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja polecam IS7, mam Prescota 2.4 który niezle ciagnie pradu i jeszcze mi sie kreci na 3.3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...