Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja jakies 2 miesiace temu albo i 3 jakoś się walnąłem w paznokieć środkowego palca i cały fioletowy się zrobił a nawet czarny, noi powoli zaczynał się kruszyć od wewnątrz, teraz jeszcze z 0,5cm brakuje, ale już jest spoko. Reasumując 2-3 miesiące to trwało u mnie i jeszcze troche potrwa. Najgorzej jest jak zerwiesz paznokieć stary pod którym nie ma nowego, bo narażasz się na zakażenie itp. Jest to uciążliwe bo jak miałem na samym końcu już z 1cm paznokcia to trzymał się tak słąbo że wkońcu z jednej strony się urwał. PAznokiec może wyrosnąć troche krzywy, ale z czasem powinien się uformować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja kiedys zlamalem sobie palca od nogi (tylko ze o tym nie wiedzialem byl jakis fioletowy :x ale mowie moze sobie optuklem) i gralem w pile wszystko robilem i sie sam zagoil :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...