oSc Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 co sadzicie o geforce FX5700 256MB Octek'a? jakich pieniedzy jest wart? lub inaczej, w jaka karte zainwestowac (do 650 zlociszy)? preferowalbym co prawda nv no chyba ze macie inny wspanialy pomysl ...bo doom mi siada :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Fx 5700 z 256MB pamięci wg mnie odpada. 128 MB jest dużo lepsze bo lepiej się kręci a bez kręcenia ta karta niestety jest słaba (miałem). Jeśli lubisz Nvidię to zauważyłem że ceny mocno spadają i GF5700 Ultra można kupić za ok. 750zł (firma Palit i do Dooma bedzie dobra - szybkie pamięci DDR2). To jest karta godna uwagi. W cenie do 650zł w kategorii cena a jakość wygrywa bezapelacyjnie Radek 9600Pro (przepraszam że swoje chwalę) tylko z firm takich ja His Gigabyte lub Sapphire. Ważne aby miały taktowanie nie mniejsze niż 400/600 (jeśli więcej to lepiej :wink: ) i pamięci o jak najniższym czasie dostępu. Poczytaj forum. Update: Do 650zł mozna kupić Radka od Hisa 9600 XT :!: To jest naprawdę dobry sprzęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...