Totalny Laik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mam model Gainward Ultra 650-8X XP ViVo i z boku karty jest niewielkie czarne gniazdo z dwoma rzędami po 6 bolców i za cholere nie wiem co to i po co to. Książeczke do karty mam ale nic tam na ten temat nie widze 8O Co to i do czego ktoś wie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Książeczke do karty mam ale nic tam na ten temat nie widze 8O Co to i do czego ktoś wie ? to moze okulary zaloz o którym gnieździe mowisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 :evil: dzieki za rade z okularami karte którą kupiłem też reklamowała taka fotka tylko że z benchmarka (kupiłem na allegro) A dostałem karte z mniejszymi radiatorami na pamięciach i niewielkim gniezdzie Z BOKU karty którego nie ma na tej fotce!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Gainward Ultra 650-8XXP ViVo Golden Sample :!: to jest dokładny mój model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mniejszymi? Znaczy co na pamiątkach bga 8O ? ' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mniejszymi? Znaczy co na pamiątkach bga 8O ? ' Mniejszym tzn radiatory są weższe a dłuższe niż te na zdjeciu, co to za pamiatki bga :?: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Takie małe kwadratowe. Wydawało mi się że gainward GF4 mają tsop od eltontecha :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 no właśnie takie małe kwadraciki a dokładnie 8 dwa od góry dwa od spodu - cieszyc sie czy płakać że takie ? No i co z tym gniazdem mam jedyny egzemplaż na świecie ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No wiec.. Jesli chodzi o pamieci to powinienes sie cieszyc bo masz w takim razie BGA.. ktore duzo lepiej sie kreca niz zwykle.. TSOP... 6 bolców ? Czy nei wyglada to jak miejsce na zworki ? Czy cos takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medeis777 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 witam też niedawno kumpel zamówił sobie takiego gainwarda też z tym tajemniczym gniazdem i tez się zastanawiałem do czego służy, a karta ma pamięci bga o dziwo i przyklejone radiatorki i wygląda jak ta tyle że to 4800-SE http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29489251 i nie ma radiatorków a tamta ma pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 6 bolców ? Czy nei wyglada to jak miejsce na zworki ? Czy cos takiego ? No własnie dokładnie jak na zworki, ale zworki na grafie? 8O właśnie karta wygląda idealnie jak ten 4800 z tą różnicą że na pamieciach są radiatory, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...