gib Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Odrazu uprzedzam jakosc fotek jest masakryczna,foty sa bardzo okrojone(maja po 20/30kb),ofkoz na wasza prosbe moge polepszyc ale wetdy nie wiem czy nie bedzie mulić. Postanowiłem zrobic cos z mim chiefteciem i troszq go urozmaicic,narazie nie jest jeszcze skonczony bede dodawał rzeczy badz je odejmował.Czekam na jakis zastrzyk konkretniejszej gotowki, i wtedy bede konczył.Zmiany jakie zaprowadziłem w budzie to standardzik,ale buda wyglada mysle troche ladniej : -2 x zielona katoda revoltec -okno okragle rowniez revoltec -porzadek w kablach (mniej wieciej) Fotki : Prosze o jakies sugestie co ew. moge zmienic,wiem oczywiscie nie obedjdzie sie bez słow krytyki ,ale to tez mile widziane - bede wiedział w jakim kierunku podarzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Na frontowej części obudowy przydałby się jeszcze jakiś mod :D Może LCD?:) Sam przymierzam się do wmontowania :) Zajmowałby dwie kieszenie na CD-ROM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Hmm LCD,jak dla mnie narazie zawysokie loty.Na froncie jedyne co mam to nagrywarka,twardy dysk i regulator obrotow do TT.Moze jakis panelik sterujacy bym zapodał ale jak napisalem wyzej narazie jest brak $$ i mozna tylko gdybac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No LCD to wcale nie jest bardzo skomplikowana rzecz. Mój panel sterujący kosztował mnie więcej nerwów niż LCD :wink: a panel swoją drogą też by sie przydał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 okno mi sie nie podoba i dziwnie umiejscowione, a to ugory po lewej kolo okna to co to ?? a tak to nic ciekawego na razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Jak dla mnie zbyt zielono.. Jedna katoda tam mocno rozswietla Ci bude ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ile kosztuje takie "okno okrągłe również Revoltec"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 O_o wlasnie zauwazylem ze to okno szajsteka, nie rozumiem was ludzie po co takie dziadostwo kupowac jak za polowe ceny mozecie miec praktycznie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Okienko jest bardzo ładnie wstawine i katody zielone, wkoncu jakaś odmiana od niebieskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 2 katody rozswietlaja bude,okno kosztuje 35pln,to nad oknem to wlasnie moj bol - jest to pozsostałosc po 2 takich kratkach 80x80.Napisalem wyzej wraz z przypływem pieniedzy bede dalej modernizował,zastanawiam sie nad wstawieniem okna na gorze,i zmodyfikowaniem zasilacza.Okno mysle jest w najlepszym polozeniu w jakim mogło byc. Buzzy moze na fotach wyglada ze jest to tak rozwietlone-widac na nich jak te 2 katody rozswietlaly mi pol pokoju,a tak nie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Hmm, naklejkę "Whirpool" dorzucają gratis? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Do tej akurat dorzucili Electroluxa. :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 I tak dobrze, że nie "Mińsk" albo "Wołga", dopiero by była poruta i srom :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 pierwsze skojarzenie.... pralnia publiczna w koronie we wrocławiu :lol: .. dobrze że światło jest zielone a nie niebieskie :] jakby dorzucić pare rzeczy na obudowe ... i stworzyć jakiś mod trzymający się jednego tematu to będzie spox... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...