Skocz do zawartości
gib

gib tower [50% pierwszego moda]

Rekomendowane odpowiedzi

Odrazu uprzedzam jakosc fotek jest masakryczna,foty sa bardzo okrojone(maja po 20/30kb),ofkoz na wasza prosbe moge polepszyc ale wetdy nie wiem czy nie bedzie mulić.

Postanowiłem zrobic cos z mim chiefteciem i troszq go urozmaicic,narazie nie jest jeszcze skonczony bede dodawał rzeczy badz je odejmował.Czekam na jakis zastrzyk konkretniejszej gotowki, i wtedy bede konczył.Zmiany jakie zaprowadziłem w budzie to standardzik,ale buda wyglada mysle troche ladniej :

-2 x zielona katoda revoltec

-okno okragle rowniez revoltec

-porzadek w kablach (mniej wieciej)

Fotki :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Prosze o jakies sugestie co ew. moge zmienic,wiem oczywiscie nie obedjdzie sie bez słow krytyki ,ale to tez mile widziane - bede wiedział w jakim kierunku podarzac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm LCD,jak dla mnie narazie zawysokie loty.Na froncie jedyne co mam to nagrywarka,twardy dysk i regulator obrotow do TT.Moze jakis panelik sterujacy bym zapodał ale jak napisalem wyzej narazie jest brak $$ i mozna tylko gdybac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 katody rozswietlaja bude,okno kosztuje 35pln,to nad oknem to wlasnie moj bol - jest to pozsostałosc po 2 takich kratkach 80x80.Napisalem wyzej wraz z przypływem pieniedzy bede dalej modernizował,zastanawiam sie nad wstawieniem okna na gorze,i zmodyfikowaniem zasilacza.Okno mysle jest w najlepszym polozeniu w jakim mogło byc.

Buzzy moze na fotach wyglada ze jest to tak rozwietlone-widac na nich jak te 2 katody rozswietlaly mi pol pokoju,a tak nie jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwsze skojarzenie.... pralnia publiczna w koronie we wrocławiu :lol: .. dobrze że światło jest zielone a nie niebieskie :]

jakby dorzucić pare rzeczy na obudowe ... i stworzyć jakiś mod trzymający się jednego tematu to będzie spox... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi