Skocz do zawartości
bigben

klopoty z nowym kompem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam problem mam celerona d 2,66 plyte abit is7e grafike gigabyte radeon 9600 pro i 2x256 twinmose cl 2,5 i jak puscilem 3d marka 2k3 to otrzymalem 2790 pkt a przy tescei procka to mi 1 klatke wyciagalo az a jak poprzednio mialem fx 5500 i abita is7e2 to mialem co prawda tylko 1500 ale szybciej chodzil test cpu i jak sprawdzam temperatury w sisofcie to zasilacza temperatura jest 51 i jest ostrzezenie (nie firmowa 360) bo wczoraj mi w sklepie grafe wymieniali i mobo a i w menadrzerz urzadzen wykrywa mi 2 razy radeona czy nie wiecei co moze byc probleme??

Z gory dziekuje za wszelkie sugestie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to, ze ci wykrywa dwa radki jest oki, powinno byc:

-RADEON 9600 series

-RADEON 9600 series secondary

a jesli chodzi o te wyniki, to zapodaj swojemu dyskowi formata, zainstaluj od nowa system, bo wyniki troche cienkie - tak o 500-1000 markow wiecej powinno byc wg mnie.

a co do zasilki to zalatw sobie jakiegos chiefa (na barwkompie najtanszy stoi po 135 zeta).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typowy wynik radka 9600Pro 400/600 od Gigabyte jest ok 3300pkt. Jeśli nie chcesz robić formata to odinstaluj stery przejdź do trybu awaryjnego i driver cleanerem usuń resztki. Install i powinno być lepiej. Porób co radzą i sprawdź ponownie

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...