Voltar Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Pytam, bo mam dziadostwo: Radeon 9600SE (64 bit) Jesli opłaca się wymienić na 9550 z pełnym 128 bit, to napiszcie jeszcze czy da się go podkręcić chociaz do 325 MHz i jakiej firmy kupić. Kasa mnie trzyma :-( Pozdrawiam czy czekam na odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Jak najbardziej sie opłaca w twoim przypadku...[64 Bit :(] Słyszałem ze te Radki bardzo dobrze sie krecą... Bierz Gigabyte lub HIs.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Of koz, oplaca siem. :) Najlepiej od gigabyte'a. Zreszta przed chwila na forum byl poruszany ten temat (o radku 9550). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Za nic nie bierz radzia 9600se, lepszy bedzie o wiele ten 9550. Najlepiej od gigabyte'a. Zreszta przed chwila na forum byl poruszany ten temat (o radku 9550). Umiesz czytać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Bierz tego Gigabyta albo jak moze gdzies znajdziesz to wez Gecuba 9550 Extreme Edition - tez bardzio fajna karcioszka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 sorx za zamieszanie hajper, jak poprawialem posta to juz sie odezwales ;) :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Bierz tego Gigabyta albo jak moze gdzies znajdziesz to wez Gecuba 9550 Extreme Edition - tez bardzio fajna karcioszka :DLepsza niż fajna :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Pytam, bo mam dziadostwo: Radeon 9600SE (64 bit) Jesli opłaca się wymienić na 9550 z pełnym 128 bit, to napiszcie jeszcze czy da się go podkręcić chociaz do 325 MHz i jakiej firmy kupić. Kasa mnie trzyma :-( Pozdrawiam czy czekam na odpowiedź poczytaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=84226 moim zdaniem warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voltar Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Dziekuję wszystkim za porady :-) Zwłaszcza że są tak jednoznaczne. To sprobuje sie przesiasc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...