Skocz do zawartości
papik

uszkodzone Twinmosy??

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam problem z pamięcią.Kupiłem sobie wczoraj drugą kość Twinmosa Twistera 256Mb 400Mhz.Po zamontowaniu i uruchmieniu komp pochodził z pięć min. i bah... restart.Wyjąłem te nowe i uruchomiłem ponownie na starych - chodziło oki, postanowiłem sprawdzić tylko na tych nowych i tesh się komp restartuje. O co chodzi ,czy te nowe pamięci są uszkodzone czy co?

Jeszcze jedno - z tymi starymi miałem ten sam kłopot - wyjąłem zasiłke z drugiego kompa (jakiś "nonejm")i wstawiłem z miejsce Megashita chodziło oki. Proszę o jakieś wskazówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozliwe, ze zasilka nie wytrzymuje, podaj konfig,

ale z drugiej strony jest tez mozliwe, ze ta kosc jest uszkodzona bo jak piszesz, ze wyciagasz stara i wkladasz tylko nowa i jest kit, to bardziej sklania mnie w ta strone, idz do sklepu i powiedz jak sprawa stoi, jak z nastepna bedzie sie dzialo to samo to wymien zasilacz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze powiedziawszy nie wiem, to juz zalezy od sklepu, jak jest wporzadku to dostaniesz nowa kosc do sprawdzenia, a jak nie bedzie dzialac to mozliwe, ze oddadza Ci kase

nie wiem jaka masz plyte glowna, moze poprobuj z obsadzeniem roznych bankow, nie mowie, ze to napewno pomoze, ale nie zaszkodzi, a lepiej byc przygotowanym przed wizyta w sklepie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi