diablica Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 co zrobic zeby nie schodziła skóra po opalaniu??? wyciagnełam storma na plaze i teraz wyglada jak jeden wielki bombel - smarowanie balsamami w sumie nic nie daje - macie jakies sprawdzone sposoby :idea: :?: :?: :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a ja za chwile dostane kuchwicy :/ ile rosnie paznokiec?? co zrobic by nie schodzila skora... dzizias!!!!!!!!!!!! BEZ PRZESADY EDIT: a no i jeszcze napsiala do mnie anna mucha..... argh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 smarowac zsiadlym mlekiem - zeby mniej bolalo :lol: Pozdro dla storma ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 kefirek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 było dluzej siedziec na słoncu ;) BTW bruce tez mie to zaczyna wpieniac moderzy spia czy co ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 przecie to off topic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zimny prysznic, Pantenol, balsamy nawilzajace (nawilzona skora nie zejdzie gdzies przez tydzien). I tak w koncu zejdzie ale nie bedzie wygladalo to tak tragicznie, i nie bedzie przebarwien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a ja za chwile dostane kuchwicy :/ ile rosnie paznokiec?? co zrobic by nie schodzila skora... dzizias!!!!!!!!!!!! BEZ PRZESADY EDIT: a no i jeszcze napsiala do mnie anna mucha..... argh Dżizas... Ja myślałem, że bruce wymyślił to z paznokciem, a tu taki ząk po obejrzeniu Oślej... Ludzie, bez przesadyzmu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a ja za chwile dostane kuchwicy :/ ile rosnie paznokiec?? co zrobic by nie schodzila skora... dzizias!!!!!!!!!!!! BEZ PRZESADY EDIT: a no i jeszcze napsiala do mnie anna mucha..... argh jak bys nie zauwazył to osla łaczka - jesli ci cos nie odpowiada to nie czytaj - wybor masz - sam na tym forum nie jestes ... <pozdro> :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukillah Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 sezon ogorkowy w pelni ;) skore potrzyj marchewka hre hre hre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 I Tak na wszystko najlepsza jest lewatywa :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 BTW bruce tez mie to zaczyna wpieniac moderzy spia czy co ... Wiesz osla byla pierwotnie niemoderowana ;) Jak bysmy mieli jeszcze poziom intelektualny postow oceniac to i 100 moderatorow by nie wyrobilo czasowo ;) A tak wogole to maslanka ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 kefir/maślanka Poparzenia nie zależą od tego czy długo się siedzi na słońcu czy nie to zależy od skóry i od karnacji, jak masz jasną karnację to nie przesadzaj z opalaniem bo potem są takie kwiatki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ja nie wiem... ale bardziej mi to brzmi na przepis na zwalczenie kaca ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No pewnie kefiek prysznic sposób na kaca a nie na zchodzenie skury po opaleniu a topic o Anii poszedł sie jeb**** (znaczy sie go ParanoiK zamknął) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Jeśli już to 'zamknął'. Oni zamkną. On zamknął. Szkoła podstawowa się kłania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 może kolega myślał że ParanoiK to jakaś grupa osób (sekta) :twisted: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Paranoik w 3 osobach :-) Ale i tak będe sądził że topic był na poziomie o Anii i podszywaniu sie pod sławne lub mniej sławne osoby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 opalać się trzeba umiec to wtedy skóra nie schodzi, po pierwsze odpowiedni krem do opalania (filtr zależny od karnacji), i druga, a nie mniej ważna sprawa to czas opalania, chodzi o to, że jak wychodzisz pierwszy raz na słońce idź na 10 minut, na drugi dzień na 20 i tak dalej; ważna jest też godzina, czyli między 12-15 radze sie nie opalać za specialnie bo słońce njmocniej grzeje, to tyle myśle, że chyba nic nie pokręciłem, a przy okazji ja jestem słabo opalony - bo mi skóra zeszła :lol: (ale to z mojej winy hehe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 E tam takie sranie na bani, jakbym sie opalal 20 minut i przed 12 a po 15 to bym byl tak samo bialy, jak przed wyjazdem na wakacje - albo tak samo jak garfield. Najlepsze metody (godziny wazne dla krajow z poludnia Euorpy): - opalac sie do 11 lub po 17 bez zadnych kremow - tak do godziny, najlepiej nie lezec plackiem, ale biegac, grac w pilke, czy isc sobie na fale do morza - opalac sie miedzy 11 a 17 z kremem do opalania i nie przerywac miedzy 12 a 15(ale czapka na glowe obowiazkowa). Najlepiej tak na godzine na slonce, na godzine w cieniu - przesmarowac sie jeszcze raz kremem i znowu godzina do poltorej na sloncu Zawsze po opalaniu pomazac sie specjalnym kremem ktory ma lagodzic oparzenia itp.. Skora nie powinna schodzic, jesli bedzie schodzic to trudno - przeciez pod spodem nie ma wcale calkowicie bialej skory, tylko prawie tak samo opalona, wiec zadna strata. Przy stosowaniu tej metody systematycznie, na starosc zostaniesz starym pomarszczonym wyschnietym dziadkiem i jesli nie bedzie mial raka skory - to mozesz to uznac za sukces :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 koles ja nie pisze, ze masz się opalać 15 minut tylko pisze stopniowo, codziennie zwiększać dawke, next time czytaj ze zrozumieniem !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 koles to wyjasnij dokaldnie co masz na mysli czy jednego dnia mam sie opalac 10 minut, nastepnego 15 minut itd. czy najpierw opalac sie 10 minut, na pol godziny isc w cien i znowu 15 minut itd. i nie nazywaj mnie koles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a idz sobie do piwnicy i nie opalaj sie wogole..... <span style="color:red;">[ciach!]</span>... ale niektorym dogrzewa ostatnio ak bys nie zauwazył to osla łaczka - jesli ci cos nie odpowiada to nie czytaj - wybor masz - sam na tym forum nie jestes ... <pozdro> Jakbys nie zauwazyla to jest forum komputerowe a nie 'pomoz mi mamo' czy problemy nastolatkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Jeśli już to 'zamknął'. Oni zamkną. On zamknął. Szkoła podstawowa się kłania.MSPANC: Patrzac na poziom to moze poprostu MY zamkniemy cala osla i bedzie spokoj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...