Manciarz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Dolaczone oryginalne chlodzenie do procerora nie jest super wydajne bo temperatura siega mi do czerwonej :( Obudowe mam rozkrecona a i tak to bardzo malo daje. Jakiego wentylatora uzyc co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 co oznacza "do czerwonej" ? - podaj w stopniach celsjusza jaka temperature ma procesor oraz reszte konfiguracji :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 CZERWONA - to u mnie 70*C, pewnie u Manciarza tez. Wiesz co, wez jeszcze raz zaloz caly cooler na procka, u mnie byl zle zalozony i po manewrze zmiany temp spadla do ~60* w stresie. A co do zmiany chlodzenia, ja sie zastanawiam nad GlacialTech SilentBreeze 432 (chyba, taki z miedzianym radiatorem i napisem 19dB). Kosztuje 55zl u mnie. Ale mysle tez nad czyms innym, tylko nie wiem czym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...