Mumin1 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Mam taki problem ze swiezo co miałem zainstalowany winows XP prof. i mam taki problem ze inni uzytkownicy z mojej sieci nie moga wejsc w moj komputer bo wyskakuje komunikat "połącz z Mumin" Mumin to moja nazwa komputera i nie moga wejsc bo trzeba uzupełnic pola uzytkownika i hasło a ja takiego nie zakładałem i nie wiem jak to zrobic zeby go nie było. Pomozcie mi bo nie wiem co mam robic. Mam zrobiony screen tego komunikatu wiec moge przesłąc na email. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Włącz konto goscia i przeczytaj instrukcje obsługi windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin1 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Właczyłem kotno goscia i gdzie mam to znalesc te informacje dalsze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...