VanZan Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam Uzywam programu Azureus do sciagania z torrenta i on wykryl ze port 6881 zostal juz przekierowany dla jednego uzytkownika wiec zlecilem adminowi mojej sieci aby mnie przekierowal na port 6882 abym mogl szybciej sciagac z torrenta wziasku z tym mam problem bo nie wiem czy admin mnie przekierowal na port 6882, sa moze jakies programy do sparwdzania portow ? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Postaw sobie ftp na tym porcie i sproboj sie polaczyc z zewnatrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigel0 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Słuchaj jak dowiedziałeś się, żę inny użytkownik ma przekierowany port chodz mi o komunikat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanZan Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Uzywam programu Azureus 2.1.0.4, wymaga on javy, polecam ten program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigel0 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ale mistrzu program wyświetlił komunikat, że port, który próbujesz użyć jest przekierowany na inne ip czy niedostępny bardzo mnie to interesuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 U mnie, najnowszy azureus pod linuxa automatycznie to wyswietla. Nawet jesli ja uzywam innego portu, to on i tak pokaze, ze ktos z sieci korzysta ze standardowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanZan Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 U mnie wlasnie jest tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigel0 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 a czy program wyświetlił ip osoby która która korzystała z portu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanZan Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Tak i po tym IP bez problemu znalazlem ta osobe w sieci LAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigel0 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 A jeśli osoba jest niewidoczna w sieci można dojśc jaka jest nazwa jej komputera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanZan Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Tak, mam program ktory skanuje siec i podaje numer IP i nazwe komputera w sieci, osoba ta nawet miala zapisany numer gg wiec bez problemu z nia sie skontaktowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...