MeHow Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 nie zgodzie sie z bad_boyem. Doom3, jest jaknajbardziej miarodajny. Skoro ATi ma problemy z opengl i dalo [gluteus maximus], to ich strata - ich produkt jest znacznie gorszy w tej kwestii. Jest to gra na topie, wiec porownujmy do niej, a nie do syntetycznych benchmarkow.nie zgodzie sie z bad_boyem. Doom3, jest jaknajbardziej miarodajny. Skoro ATi ma problemy z opengl i dalo [gluteus maximus], to ich strata - ich produkt jest znacznie gorszy w tej kwestii. Jest to gra na topie, wiec porownujmy do niej, a nie do syntetycznych benchmarkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A ja jestem ciekawy jakie bedą ceny bo to jest najwazniejsze:) Bedzie dobra cena to bedzie wszysystko ok ale mysle ze w naszych warunkach troszke drozsze(200zł) bedzie GF6800 ktory i tak bedzie zjadał tego 6600GT. A zwykły 6600 bedzie pewnie tez nawet fajną kartą ale w polskich realiach bedzie taka cena ze jedynym rozsądnym wyborem do konca 2004roku zostanie r9800pro MeHow pokasuj czesc z tych wypowiedzi bo to juz zaczyna byc wkur..... i zasmieca temat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmys Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ależ sie powtażasz....... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ati nie daje [gluteus maximus] tylko nvidia daje [gluteus maximus] na każdymn froncie a to dlatego że większośc gier wychodzi d3d a nie opengl więc nvidia daje [gluteus maximus], ati [gluteus maximus] nie daje to nvidia się puszcza no a w d3d ati lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ati nie daje [gluteus maximus] tylko nvidia daje [gluteus maximus] na każdymn froncie a to dlatego że większośc gier wychodzi d3d a nie opengl więc nvidia daje [gluteus maximus], ati [gluteus maximus] nie daje to nvidia się puszcza no a w d3d ati lepsze"Zadupiasta Teoria" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ati nie daje [gluteus maximus] tylko nvidia daje [gluteus maximus] na każdymn froncie a to dlatego że większośc gier wychodzi d3d a nie opengl więc nvidia daje [gluteus maximus], ati [gluteus maximus] nie daje to nvidia się puszcza no a w d3d ati lepsze Coooo tyyyyy gaaaadasz, ale w sumie powoli odchodzi sie od opengl, dlatego ati olalo to i cala uwage poswiecili d3d, ale to nie pozostawia faktu, ze ati dala ciala nie dbajac o ogl, nvidia zaciera lapy i ma hahawe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No zobaczymy, zobaczymy... po serii GF6 jestem bardzo pozytywnie nastawiony w stosunku do nV i znowu na nią licze ;D mimo iż do premiery nowych graf kochałem ATI i bluzgałem na nV. 8) omg nie wierze w to co czytam 8O :roll: :twisted: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 ale jedna rzecz w NV podoba mi sie bardzo, mianowicie jak narazie nie widze zadnych odswiezanych kotletow w nowej ofercie NV :lol: . ati jakies gowniane x600 wypuszcza, co to troche szybsze niz 9600xt jest, a u NV mamy 6600/6600GT ktore sa na pewno szybsze niz wszystko do fx 5900XT wlacznie... jesli cena 6600/6600GT bedzie taka sama jak x600... =ppp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 MeHow pokasuj czesc z tych wypowiedzi bo to juz zaczyna byc wkur..... i zasmieca temat Wink forum siada :( Chyba nie myslisz, ze specjalnie tak postowalem ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Chciales sobie nabic posta :wink: tak jak to teraz uczynilem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 albo jestem ślepy albo na tym forum niema licznika postów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 albo jestem ślepy albo na tym forum niema licznika postówbyło szukaj , o tez se nabiłem kolejnego o fak juz mam ponad 3k ale ze mnie min postfaker :twisted: a co do topicu to jak zobacze kilka (albo nascie) wiarodajnych testow to sie wtdy moge cos na ten emat wypowiedziec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 no i po testach ktore sie dzisiaj ukazaly wyglada na to ze 6600 w wersji GT, to calkiem ciekawa pozycja dla graczy, ciekawe tylko jak z cena ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 900zl! :lol: :lol: :lol: ja tyle chce 8) 200USD * 3,80zl = 760zl (+ 150 bo to polska) i tak by nie bylo zle... :lol: chce wersje AGP :roll: :twisted: najbardziej mnie smiesza te ceny... 200 USD/EURO jak euro juz prawie o 1zl drozsze :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 -mess- wersji agp chyba na razie nie będzie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...600g-games.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...