Kwazor Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Dzięki za odpowiedź. Właśnie zdecydowałem się zmienić ten w poziomie pracujący wentylator na nowego Arctica. Dam podkładki i zlikwiduję te wgłębienia w blasze w miejscu przykręcania śrub. Grill przez to będzie troszkę uwypuklał się na zewnątrz gabarytów zasilacza, ale mi to nie przeszkadz, a zyskam te 2-3mm. To bedziesz musiał tę blache(rogi) naprostowac młotkiem lub w imadle ja juz wole zeszlifowac rogi w wentylatorze i dac te podkładki. :arrow: Jak myślicie czy mozna dać wentyl z funkcją regulacji obrotów, skoro zasilacz też reguluje obroty w zalezności od temperatury. To dałoby jakby podwójną regulację termiczną wentyla... czy cóś. Też o tym myslałem ale pewny nie jestem (jak by szło to wywalic to tez bym sobie wsadził takiego wentyla) Mam jeszcz lepszy pomysł zamierzam odwrócić ciag wentyli do wnętrza budy :twisted: bo bede robił wc a wtedy u mnie w budzie nie ma podzespołow bardzo grzejacych sie i zasilacz zawsze bedzie cicho chodził. Najbardziej zasilacz "dostaje" od ciepła proca.Ale jak bedzie WC..... Chyba wentyle wrócą na swoje miejsce taj jak w oryginale. Jak zrobie testy to wam powiem jakie z tego wyszły wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...