feluś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 cześć w sumie o co mi chodzi jest w nagłówku oficjalnie ten samsung w 1024x768 może robić tylko 85 hz ale spotkałem się z opiniami na forum że 100 hz powinno dać rade jak to jest czy jak ustawie 100 i nie da rady to się może zjarac lub rozjebać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Osobiście posiadam taki monitor i z tego co wiem to przy takiej rozdzielczości jak podałeś nie da się ustawić więcej jak 85hz. Napewno nie na sterownikach dołączonych od producenta. Ja osobiccie również pracuje na takiej rozdzielczoście i przy takim odświerzaniu i uważam że 85hz w zupełności wystarczy. Co do pytania czy przy 100hz padnie nie ma takiej możliwości ponieważ wszystkie obecnie produkowane monitory mają zabezpieczenie które chroni przed uszkodzeniem kineskopu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 to do monitora sie jakieś sterownki instaluje bo mi wszystko biega od początku bez żadnych sterów???????/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...