Gość add_ek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Hej. Widziałem już podobny mod ale sam postanowiłem coś "wymodzić"... To jest taka wersja beta ; chciałem się tylko przekonać czy fucktycznie jest dużo ciszej... Jezu słodki !!! Jest !!! :lol: http://mitglied.lycos.de/addryan/All_in...mod tu wszystkie... http://mitglied.lycos.de/addryan/All_in......7000ACusilence/ Teraz zrobię_sobię z grubszej pleksy... i podświetlę diodyma :lol: (wiatrak potraktowałem chromem Montany) na jakiś_fajny ( czyt. czerwony :wink: ) _kolorrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 o ile ciszej? (zarowno na low jak i na normal) , na jakim procu go masz i jakie tempy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Hej R.i.P . Słuchaj ,zero wibracji !!! Słychać tylko świst powietrza na "HAJ". Temperatury pewnie takie same (pewnie , bo skończyła mi się ceramiczka i dałem - doraźnie - pastę z Silencera . Słuchaj , nie chcę ściemniać ale skoro moja Muza (dziubuś ...buziakiss :wink: ) mówi ,że jest cicho - to tak jest w istocie :lol: . Pozdrawiam. ps- Barthorton 2000 / drut_mod@166 / 11x200 / 1,7 V peace 24 *C :evil: 42 *C :twisted: 47 *C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Fotki nie laduja sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Fotki nie laduja sie... ...jak komu SpiderMAN , jak komu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 laduja sie caly czas, kurcze mozwe samego modu bym nie robil ale skusilbym sie na przejechanie samego wiatraka srebrnym sprayem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...