Sawicki Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 W jednym z topickow na forum testowym zacytowalem Mie i wyszlo : Mia napisal. Wydaje mi sie ze przy zakladaniu konta powinno sie podawac plec zeby nie bylo takich baczkow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Czy Tobie sie nie nudzi za bardzo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Czy Tobie sie nie nudzi za bardzo ?Nie chce popadac w skrajnosci i chcialbym uniknac kolejnych postow w stylu ''a ze ramka jest za gruba wiec musze zalozyc topic itp'' ale wg mnie to dosc razace.Np ktos zarejestrowal sie z nickiem Anna i co? przy cytowaniu wychodziloby ''Anna napisal?'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 A co, będziesz się rejestrował jako Anna? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 A co, będziesz się rejestrował jako Anna? ;) dobry zart :) wiem ze jest tu kilka kobiet i moze one tez w jakis sposob czuja sie nieswojo kiedy sa cytowane i wychodzi na to ze sa plci meskiej : P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 jest kilka kobiet, owszem, ale jakoś nie zaquwazyłem zeby im to przeszkadzało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 jest kilka kobiet, owszem, ale jakoś nie zaquwazyłem zeby im to przeszkadzało Teraz juz sa uswiadomione.Zobaczymy czy bedzie wojna plci,w sensie,czy cos z tym zrobia i czy zostanie im to dane.Narazie poczekam i bede obserwowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zupa byla za slona, zaracalem dupe administratorowi. Drzewo stojace nad urwiskiem (od z Zen ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 jest kilka kobiet, owszem, ale jakoś nie zaquwazyłem zeby im to przeszkadzało Teraz juz sa uswiadomione.Zobaczymy czy bedzie wojna plci,w sensie,czy cos z tym zrobia i czy zostanie im to dane.Narazie poczekam i bede obserwowal. jak bedzie tak jak mowisz to Ty pierwszy dostaniesz banana, może wtedy fkoncu zaczniesz pisac z sensem i nie bedziesz zajmowal sie pieniactwem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 jest kilka kobiet, owszem, ale jakoś nie zaquwazyłem zeby im to przeszkadzało Teraz juz sa uswiadomione.Zobaczymy czy bedzie wojna plci,w sensie,czy cos z tym zrobia i czy zostanie im to dane.Narazie poczekam i bede obserwowal. miłego czekania :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a może zmienić formę na "napisało" np. "Sawicki napisało" :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 do Sawickiego chyba by to pasowało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Mnie wydalo sie to dosc istotne.Myslalem ze dazymy do perfekcji.No nic przepraszam ze zalozylem topic.Wasze zarty nie przypadly mi do gustu. eot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 "Anna napisał" to w sensie "Użytkownik napisał". Nie wiem co za problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Wedlug slownika jezyka polskiego, Anna to użytkowniczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A dlaczego baba sędzia w sądzie to sędzia a nie sędzina??? A dlaczego Jadzia byłea królem a nie królową??? A dlaczego baba prezes to pani prezes a nie pani prezesowa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A dlaczego baba sędzia w sądzie to sędzia a nie sędzina??? A dlaczego Jadzia byłea królem a nie królową??? A dlaczego baba prezes to pani prezes a nie pani prezesowa??? przyklad z Jadźką niepasuje :) ale nie bede sie rozpisywal dlaczego :) IMO jest to potrzebne , choc nieniezbedne [a moze i nie?]. jak bedzie to dobrze , jak nie to trudno. moze wreszcie jakies panie by sie wypowiedzialy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 topic mnie wymiótł ;] ;] ;] nie zauważyłem, żeby miope miała jakikolwiek problem z tego powodu. Fakt :) dowiedziałem się, że miope jest kobietą (fajnie to brzmi), troche późno, no ale cóż. Jakoś sam nigdy nie zwróciłem uwagi na złą formę przy cytowaniu. Co więcej forum jest tylko platformą do wymiany myśli, doświadczeń itp., więc takie szczegóły nie powinny nam przeszkadzać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zaraz powysylam PW do kilku Pan i zobaczyly jak one sie zapatruja na ten powazny problem ktory tutaj poruszylismy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 cośty sie tak człowieku uparł na tego gender moda, po co to ? Jak Ci sie nudzi to znajdź inne zajecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zaraz powysylam PW do kilku Pan i zobaczyly jak one sie zapatruja na ten powazny problem ktory tutaj poruszylismy.fajnie ze ludzie maja jeszce takie pomysly bo jakos nie wiem dlaczego poprawiles mi humor Panie Sawicki :P :P :P a pomysl no coz - kozacki :twisted: :twisted: i w ogole to jest najwazniejsza rzecz na tym forum - szkoda ze ostanio poziom merytorycznych wypowiedzi baardzo po[gluteus maximus]dl :( BTW Sawicki czy Ty czasem piszesz cos innego niz na oslej i forum testowym :roll: no offence - tylko sie pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zaraz powysylam PW do kilku Pan i zobaczyly jak one sie zapatruja na ten powazny problem ktory tutaj poruszylismy.fajnie ze ludzie maja jeszce takie pomysly bo jakos nie wiem dlaczego poprawiles mi humor Panie Sawicki :P :P :P a pomysl no coz - kozacki :twisted: :twisted: i w ogole to jest najwazniejsza rzecz na tym forum - szkoda ze ostanio poziom merytorycznych wypowiedzi baardzo po[gluteus maximus]dl :( BTW Sawicki czy Ty czasem piszesz cos innego niz na oslej i forum testowym :roll: no offence - tylko sie pytam Zrozumialem aluzje.Przykro mi ze forum nie satysfakcjonuje cie jezeli chodzi o poziom merytoryczny.Spojrz na moje posty i zobacz ze nie udzielam sie duzo a jezeli juz to nie jestem spamerem.A temat plci wydaje mi sie dosc wazny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Jakby coś takiego było ważne to już dawno były by na to mody do phpBB i innych forów, a skoro takich nie ma to nikt sobie tym [gluteus maximus] nie zawraca. Zresztą problem ten występuje chyba tylko w polskim języku (i może w innych ruskich), dlatego nie ma czegoś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zaraz powysylam PW do kilku Pan i zobaczyly jak one sie zapatruja na ten powazny problem ktory tutaj poruszylismy.fajnie ze ludzie maja jeszce takie pomysly bo jakos nie wiem dlaczego poprawiles mi humor Panie Sawicki :P :P :P a pomysl no coz - kozacki :twisted: :twisted: i w ogole to jest najwazniejsza rzecz na tym forum - szkoda ze ostanio poziom merytorycznych wypowiedzi baardzo po[gluteus maximus]dl :( BTW Sawicki czy Ty czasem piszesz cos innego niz na oslej i forum testowym :roll: no offence - tylko sie pytam Zrozumialem aluzje.Przykro mi ze forum nie satysfakcjonuje cie jezeli chodzi o poziom merytoryczny.Spojrz na moje posty i zobacz ze nie udzielam sie duzo a jezeli juz to nie jestem spamerem.A temat plci wydaje mi sie dosc wazny. hehe no tak.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 BTW Sawicki czy Ty czasem piszesz cos innego niz na oslej i forum testowym :roll: no offence - tylko sie pytam Co chcesz od niego, widzisz jaki ma avatar :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zrozumialem aluzje.Przykro mi ze forum nie satysfakcjonuje cie jezeli chodzi o poziom merytoryczny.Spojrz na moje posty i zobacz ze nie udzielam sie duzo a jezeli juz to nie jestem spamerem.A temat plci wydaje mi sie dosc wazny. czepił sie tej płci jak rzep psiego ogona- podrywac chcesz czy jak ze to ma takie znaczenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Bo jakby baba miała wąsy to by była dziadkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Nie pytajcie co forum moze zrobic dla was ale co wy mozecie zrobic dla forum.Jestem forumowiczem i chce zeby bylo ladnie tutaj i mi nie pasuje ze Mia napisal.Bubu ty masz chyba zaduzo wolnego czasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No ładniej to juz jest. Wejdz na główną stronę forum. Wygląda ładniej niz wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...