MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jest bodajze taka opcja w phpbb, dzieki ktorej w profilu podajemy plec. pomysl IMO nietrafiony - szkoda czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Nie pytajcie co forum moze zrobic dla was ale co wy mozecie zrobic dla forum.Jestem forumowiczem i chce zeby bylo ladnie tutaj i mi nie pasuje ze Mia napisal.Bubu ty masz chyba zaduzo wolnego czasu? syscy mamy duzo wolnego czasu, nudzi nam się i lubimy takie sytuacje.. hehehe ale lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Nie pytajcie co forum moze zrobic dla was ale co wy mozecie zrobic dla forum.Jestem forumowiczem i chce zeby bylo ladnie tutaj i mi nie pasuje ze Mia napisal.Bubu ty masz chyba zaduzo wolnego czasu?owszem mam teraz wolne ale co to ma do rzeczy :?: :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Sawicki ma poprostu maly komplex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mi nie przeszkadza, że napisałem :) Nic a nic. Nawet nie zauważyłem, że to sie w takiej formie wyświetla. :D :D :D Jedna rada Sawicki: problem walki o kobiece prawa i przywileje zostawić lepiej babom. One najlepiej wiedza kiedy, do kogo i jak w tej sprawie uderzyć. Znają sie na tym lepiej niż faceci. :) Pozdrawiam serdecznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jedna rada Sawicki: problem walki o kobiece prawa i przywileje zostawić lepiej babom. One najlepiej wiedza kiedy, do kogo i jak w tej sprawie uderzyć. Znają sie na tym lepiej niż faceci. :) Pozdrawiam serdecznie :) Może on jest babą i dlatego walczy? :lol: A w dzień udaje chłopca :lol: Sawicki sorry za żarty, ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mnie czasem :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 To samo by trzeba chyba z rangami zrobić - uczestniczka, początkująca uczestniczka, moderatorka (choć takich chyba nie ma). :D Szkoda zachodu bo prawie nikt nie zwraca na to uwagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 To samo by trzeba chyba z rangami zrobić - uczestniczka, początkująca uczestniczka, moderatorka (choć takich chyba nie ma). :D Szkoda zachodu bo prawie nikt nie zwraca na to uwagi. Oj Miope by chyba sie obraziła ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrecja Borgia Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 ja mam Lukrecja ale mnie nie razi- Lukrecja napisal- heh chociaz tutaj moge byc plci meskiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 genghiskhan'ka napisala:P haha ale lol by byl :D a moze zrobic dla sawickiego kacik zażalen?? ;]]] bedzie tam modem, sam moderowal to co pisze??? ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 genghiskhan'ka napisala:P haha ale lol by byl :D a moze zrobic dla sawickiego kacik zażalen?? ;]]] bedzie tam modem, sam moderowal to co pisze??? ;]]] buehehe lol roku.. dobre jestem za :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Nie jest przypadkiem tak ze kobiety to powinny w kuchni siedziec a nie na forum? Jesli chca komputerow to niech zaczna od czegos takiego to jest zart, gdyby ktos sie nie zorientowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 A może wystarczy w plikach lang zmienić z "napisał" na "napisał/napisała" i wszyscy będą żyć długo... i w torturach :] ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 A potem ktoś się oburzy, że transwestytów popierają :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Najlepiej zrobić: napisał(a). I już po kłopocie :) A ja też się przychylam do Sawickiego. Ten problem (niewielki, bo niewielki) powinien być rozwiązany! Pozdrawiam wszystkie panie na forum i zapraszam do dyskusji, bo jak na razie to albo "zagubieni obrońcy kobiet", albo "męscy szowiniści" tu się wypowiadają :lol: (żeby nikt nie czuł się urażony, zaszufaldkujcie i mnie w jednej z tych kategorii). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ciesze sie ze znajduje osoby ktore mnie popieraja w tej byc moze przelomowej na forum sprawie.mam nadzieje ze nasze dazenia zostana docenione i osiagniemy suckes.pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ech. Weź się w garść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...