Skocz do zawartości
Sawicki

Płeć forumowiczów.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pytajcie co forum moze zrobic dla was ale co wy mozecie zrobic dla forum.Jestem forumowiczem i chce zeby bylo ladnie tutaj i mi nie pasuje ze Mia napisal.Bubu ty masz chyba zaduzo wolnego czasu?

syscy mamy duzo wolnego czasu, nudzi nam się i lubimy takie sytuacje.. hehehe ale lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytajcie co forum moze zrobic dla was ale co wy mozecie zrobic dla forum.Jestem forumowiczem i chce zeby bylo ladnie tutaj i mi nie pasuje ze Mia napisal.Bubu ty masz chyba zaduzo wolnego czasu?

owszem mam teraz wolne ale co to ma do rzeczy :?: :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi nie przeszkadza, że napisałem :) Nic a nic. Nawet nie zauważyłem, że to sie w takiej formie wyświetla. :D :D :D

Jedna rada Sawicki: problem walki o kobiece prawa i przywileje zostawić lepiej babom. One najlepiej wiedza kiedy, do kogo i jak w tej sprawie uderzyć. Znają sie na tym lepiej niż faceci. :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna rada Sawicki: problem walki o kobiece prawa i przywileje zostawić lepiej babom. One najlepiej wiedza kiedy, do kogo i jak w tej sprawie uderzyć. Znają sie na tym lepiej niż faceci. :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Może on jest babą i dlatego walczy? :lol:

A w dzień udaje chłopca :lol:

Sawicki sorry za żarty, ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mnie czasem :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

To samo by trzeba chyba z rangami zrobić - uczestniczka, początkująca uczestniczka, moderatorka (choć takich chyba nie ma). :D

Szkoda zachodu bo prawie nikt nie zwraca na to uwagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo by trzeba chyba z rangami zrobić - uczestniczka, początkująca uczestniczka, moderatorka (choć takich chyba nie ma). :D

Szkoda zachodu bo prawie nikt nie zwraca na to uwagi.

Oj Miope by chyba sie obraziła ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej zrobić: napisał(a). I już po kłopocie :)

A ja też się przychylam do Sawickiego. Ten problem (niewielki, bo niewielki) powinien być rozwiązany!

Pozdrawiam wszystkie panie na forum i zapraszam do dyskusji, bo jak na razie to albo "zagubieni obrońcy kobiet", albo "męscy szowiniści" tu się wypowiadają :lol: (żeby nikt nie czuł się urażony, zaszufaldkujcie i mnie w jednej z tych kategorii).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...