MarcinX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ciekawa sprawa. Musiałem dzisiaj ustawić mojego 2.8 do taktowania nominalnego. Z ciekawości popatrzałem na temperature 50c ! Co było bardzo dziwne bo 46-47c mam na 3.4,teraz z powodu temperatur na zewnątrz chwilowo pracuje na 3.2 i temp. nie przekracza 45c. A więc co oc chłodzi ? Na to by wyglądało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 przy 3.4 w idle jest pewnie mniejsze obciazenie procesora niz przy 2.8 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Nie ma tu nic do śmiacia :wink: Sprawdzałem trzy razy i wychodz mi że takie są temperatury. Z tego co pamiętam, kilka miesięcy temu po poskładaniu tego kompa w idle 2.8 było 35-36c. X-files ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 przedmuchaj zalmana daje jakies 5*C w dol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zalman czyściutki,nawet pyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ten P4 to prescott? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 prescott na AC mialby chyba troszke wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 prescott na AC mialby chyba troszke wiecej ;) Dokladnie. To Northwood. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...