D4RkX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ok przejdźmy odrazu do rzeczy: 1. Mam za sobą nieudane malowanie, podczas usuwania farby papierem ściernym wpadlem na pomysł aby wyszlifować budę na lustro miałem tylko papier 100 i wyszło mi to mniejwięcej tak: Czy zrealizować moją myśl ?? 2. Niestety ale niemam jednej z bocznych ścianek i żeby było estetyczniej chciałbym powiesić obudową na ścianie czy jest to dobry pomysł ?? 3. Chciałbym przerobić troszkę przedni panel: a chodzi mi oto aby na samym dole wstawić świecące wentylatory, dokładnie to w tym miejscu: mam zamiar kupić panel LCD, zrobić Fanbus'a i oczywiście ładniej pomalować :lol: 4. W planie mam jeszczę modyfikacje zasilacza, (dodatkowy wentyl) a także kilka wiatraczkow u góry Co wy "fachowcy" :twisted: o tym sądzicie ?? Wszelkie sugestie i krytyki mile widziane... ps. jak wam się podoba ksztalt okna :twisted: --UPDATE----------UPDATE---------UPDATE-----------UPDATE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 pokarz ten ksztalt okna bo go za bardzo nie widac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 imo przedni panel wyglada bardzo nieciekawie... Zgaduje ze ma on byc opdobnie jak reszta w wydaniu metalicznym, to proponuje wstawic jakis naprawde metalowe zaslepki (np aluminiowe plytki) i podobnie front panel napedu cd... ciezko uzyskac ladny efekt tylko malujac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 hmm ciołeś to chyba nożycami ogrodowymi, tak to przynajmeij wygląda, a jeśli chcesz slzifować ładnie to musisz jechac coraz mniejszym papierem z wodą i jak już efekt będzie ładny pomalować jakimś lakierem bezbarwnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No front wygląda jak T-34 po bitwie na łuku Kurskim :wink: Zrób jakieś jaśniejsze zdjęcia bo na tych mało co widać. Z gałkami trochę przedobrzyłeś. Są za blisko siebie i są za ..... czarne. :) Rób dalej początek jest zawsze trudny. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 więc zacznijmy od tego że z przedniego panelu to nie zostanie zbyt wiele zaślepka nr 1. (CD-ROM) - niedługo mam zamiar kupić jakiś ładny cd- rom zamiast TEGO Z. nr 2. (CD-ROM) - MALOWANIE Z. nr 3 - Kieszeń na HDD Z. nr 4 - Fanbus Z. nr 5 - dodam jeszcze kilka przełączników i będzie w sam raz :D (a jak nie to zrobie z pleksy albo z innej zaślepki Z. nr 6 - Panel LCD wstawiony w zaślepkę od fdd Z. nr 7 - usunięty (wentylatory za siatką tuningową) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No pierwszy moda :D to widać :) No ale wszystko da się poprawić i ulepszyć :) Praktyka czyni mistrzem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 ok, troszke pomyślałem i wymyśliłem :wink: wszystkie zaślepki wywale i zrobie je z matowej pleksy wszystko będzie sterowane z jednego panelu a wyglądać to ma mniejwięcej TAk: [ img]http://d4rkx.250free.com/Untitled.jpg[/img] będzie to jeszcze podświetlone LEDami itp itd :) i będzie ładnie :) Wiekszego obrazka wstawić nie mogłes? http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=regulamin sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 no nie wiem czy uda Ci się to wszystko yak ładnie upchac w jednej zaslepce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2004 jeśli się nie zmieści to dożucę troszkę do zaślepki z LCD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 No to dzialaj, jak narazie jest kiepsko, a i pomysl z calkowitym pozbyciem sie lakieru nie jest nowy :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 mod byłby już dawno skończony tyle że muszę się uczyć do egzaminu poprawkowaego z matmy :( ale wieczorami troszkę kombinuje... ps. przed chwilką przyszły wiatraczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...