Skocz do zawartości
Gość

Jak myslicie jak wygladalby swiat gdyby nie ...

Rekomendowane odpowiedzi

Lisek no wiesz co?!? Czyżbyś nie wiedział tego jeszcze?  :wink: Zdecydowanie lepiej :D

No jasne że lepiej :-) Tylko samica ma czasem "te dni" i jak z takową wtedy rozmawiam to mnie krew zalewa... ale przecież nikt nie jest doskonały :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jasne że lepiej :-) Tylko samica ma czasem "te dni" i jak z takową wtedy rozmawiam to mnie krew zalewa... ale przecież nikt nie jest doskonały :D

Ja chyba trafiłem idealnie bo moja jest wtedy zupełnie spokojna (aż za :lol: ) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek, spokojne panie w "tych dniach" to nie az taki wyjatek :)

Ja (na szczescie) tez mam ten looz , ze moja nie szaleje, wrecz odwrotnie, niewiele inaczej sie wtedy zachowuje :)

Moze ty masz pecha ?  :o

Z poprzednią miałem... bez wątpienia :) A jak teraz? Nie wiem... ale ide to sprawdzic :D CYA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna bylo samemu rozladowywac napiecia seksualnego ??? Ja myslalem o miliardach spraw zwiazanych z gwaltem ... a jakie jest wasze zdanie ?

Mialem na mysli czyn ktory nastapilby po tym jak juz zdesperowany koles targany ta wlasnie niemoca i tym olbrzymim ladunkiem napiecia nie wytrzymuje i rzuca sie na pierwsza lapsza kobiete i odbywa z nia stosunek wbrew jej woli uzywajac sily........ to chyba nazywa sie gwaltem hmmmm...... chyba ????..... oczywiscie to dzialalo by tez w druga strone ale to juz inna sprawa hhehe........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi