Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 mozna bylo samemu rozladowywac napiecia seksualnego ??? Ja myslalem o miliardach spraw zwiazanych z gwaltem ... a jakie jest wasze zdanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 mozna bylo samemu rozladowywac napiecia seksualnego ??? Ja myslalem o miliardach spraw zwiazanych z gwaltem ... a jakie jest wasze zdanie ?Jak sam? :-) Nie lepiej z samicą? :) hehehe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 buhahahaha chcialbym widziec 12 latka ktory juz ma faze na maxa i lapie sie za kazda dupe ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 buhahahaha chcialbym widziec 12 latka ktory juz ma faze na maxa i lapie sie za kazda dupe .......Cytuj jak odpowiadasz, będzie wiadomo do kogo piszesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 mozna bylo samemu rozladowywac napiecia seksualnego ??? Ja myslalem o miliardach spraw zwiazanych z gwaltem ... a jakie jest wasze zdanie ? Mysle ze masz cos skopane w glowce , jezeli myslisz o gwalcie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 lol renia grabowska rzadzi, co? :D mhaaaaaaaaaaaaaa jeshcze nie wyrosles z samogwaltu? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Jak sam? :-) Nie lepiej z samicą? :) hehehe.... Lisek no wiesz co?!? Czyżbyś nie wiedział tego jeszcze? :wink: Zdecydowanie lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Lisek no wiesz co?!? Czyżbyś nie wiedział tego jeszcze? :wink: Zdecydowanie lepiej :DNo jasne że lepiej :-) Tylko samica ma czasem "te dni" i jak z takową wtedy rozmawiam to mnie krew zalewa... ale przecież nikt nie jest doskonały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 No jasne że lepiej :-) Tylko samica ma czasem "te dni" i jak z takową wtedy rozmawiam to mnie krew zalewa... ale przecież nikt nie jest doskonały :D Ja chyba trafiłem idealnie bo moja jest wtedy zupełnie spokojna (aż za :lol: ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Ja chyba trafiłem idealnie bo moja jest wtedy zupełnie spokojna (aż za :lol: ) :DKomu Ty ściemniasz? :-) Przecież to jest niemożliwe :D hehehehe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Komu Ty ściemniasz? :-) Przecież to jest niemożliwe :D hehehehe.... Też tak myślałem (mam starszą siostrę, oooooooo zgrozo raz w miesiącu :roll: ), ale widać trafiłem na wyjątek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Lisek, spokojne panie w "tych dniach" to nie az taki wyjatek :) Ja (na szczescie) tez mam ten looz , ze moja nie szaleje, wrecz odwrotnie, niewiele inaczej sie wtedy zachowuje :) Moze ty masz pecha ? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Lisek, spokojne panie w "tych dniach" to nie az taki wyjatek :) Ja (na szczescie) tez mam ten looz , ze moja nie szaleje, wrecz odwrotnie, niewiele inaczej sie wtedy zachowuje :) Moze ty masz pecha ? :o Z poprzednią miałem... bez wątpienia :) A jak teraz? Nie wiem... ale ide to sprawdzic :D CYA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 najlepsza baba - wlasna graba :D A od sexu sa lepsze rzeczy np szybka jazda samochodem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 mozna bylo samemu rozladowywac napiecia seksualnego ??? Ja myslalem o miliardach spraw zwiazanych z gwaltem ... a jakie jest wasze zdanie ? Mialem na mysli czyn ktory nastapilby po tym jak juz zdesperowany koles targany ta wlasnie niemoca i tym olbrzymim ladunkiem napiecia nie wytrzymuje i rzuca sie na pierwsza lapsza kobiete i odbywa z nia stosunek wbrew jej woli uzywajac sily........ to chyba nazywa sie gwaltem hmmmm...... chyba ????..... oczywiscie to dzialalo by tez w druga strone ale to juz inna sprawa hhehe........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 mam 2 propozycje dla was : graham przestan cpac pic i prostytuowac sie reszta razem z grahamem niech podziekuje naturze/Bogu za to ze dala/Dal im orgazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...