flasht Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam ludzie:) Otoz mam nowy problem ze soba... Tak wiem wiem... ale nie ma podgrupy poswieconej terapii grupowej :) Bardzo mi sie spodobal grill Revoltec'a - Water Dragon, ale nigdzie nie moge znalezc wersji 120mm :-( W ogole nigdzie nie moge znalezc FAJNYCH grilli 120mm... pomozecie mi? :) A drugi problem to: http://www.cooling.pl/product_info.php?pro...ee6ae165e16a38e (Thermaltake Thunderblade) ... czy jak to cacuszko zainstaluje sobie na gorze obudowy to nie bedzie mi walicz po oczach??? Generalnie u mnie w pokoju jest dosc ciemno... okno jest prawie zawsze zasloniete, a jak gram to raczej w nocy... Co Wy o tym sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Na Allegro, urzytkownik "lorrak". Pogadaj z nim, wytnie Ci taki gril jaki sobie zażyczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Tu jest 120, może ci sie spodoba http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=99&gg=76&id=439 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Na Allegro, urzytkownik "lorrak". Pogadaj z nim, wytnie Ci taki gril jaki sobie zażyczysz. O... fajne... http://klub.chip.pl/lorrak/ Teraz pomozcie mi wybrac :D Bo ja sie totalnie nie znam... chialbym, zeby byl ladny ale i praktyczny - zeby nie obnizal za bardzo wydajnosci... Co myslicie o Wolf albo o Scorpion ??? A i ponawiam pytanie co do swiecenia po oczach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Bierz "Lady Butterfly" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Pentagam jest sliczny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Ja głosuje za: 1.Pentagram 2.Wolf 3.Dragon II 4. Swords Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filmic Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Troszke juz moze sie post przedawnil ale ja wlasnie teraz baaardzo bym potrzebowal jakiegos podswietlanego grilla 120mm a z tego co widze ciezko jest takie cos znalezc :( please help... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 co do thunderblade'a to mam go i nie wali po oczach daje ładne światło, ale w niczym (przynajmniej mi ) ono nie przeszkadza - ten cooler daje troche inne światło od np. zwykłych diodek niebieskich superjasnych - takie bardziej pod fiolet podchodzące ale jest spo :) U mnie pracuje na 7V i nie dość że ładnie świeci to jeszcze jest absolutnie niesłyszalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 co do thunderblade'a to mam go i nie wali po oczach daje ładne światło, ale w niczym (przynajmniej mi ) ono nie przeszkadza - ten cooler daje troche inne światło od np. zwykłych diodek niebieskich superjasnych - takie bardziej pod fiolet podchodzące ale jest spo :) U mnie pracuje na 7V i nie dość że ładnie świeci to jeszcze jest absolutnie niesłyszalny :)też mam podobnego wentylka od niedawna:) jak podłączyłem go pierwszy raz to się przestraszyłem bo tak mocno wiał, że wywieje mi pół kompa :D Włączyłem go na 7V póżniej na 5V, oczywiście podświetlenie przygasa ale nawet na 5 V pięknie się świeci na niebieski kolorek. Cisza na 5V total na 7V lekki wietrzyk słyszalny ale przy takim cfm to nie dziwne :D sam wiatrak nie wydaje najmiejeszego terkotu:) Polecam każdemu. Sam się zastanawiałem nad jakąś osłoną i już nie wiem co kupie. Wpadnie mi w ręce albo sconpiom, cyclon, sol lub biohazard. Coś z tego się wymyśli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorieL Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Lady butterfly rox:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Cze Takie grile niedlugo beda lub juz sa w pc-tuning.pl. Sa takze takie, ktore swieca w UV - zarowno 80mm jak i 120mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Potrzebny mi gril 92, ale nigdzie nie mogę takich znaleść. Są tylko druciane. Może wiecie gdzie można takie kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...