Skocz do zawartości
flasht

Fajne grille a 120mm oraz walenie po oczach ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ludzie:)

Otoz mam nowy problem ze soba... Tak wiem wiem... ale nie ma podgrupy poswieconej terapii grupowej :)

Bardzo mi sie spodobal grill Revoltec'a - Water Dragon, ale nigdzie nie moge znalezc wersji 120mm :-( W ogole nigdzie nie moge znalezc FAJNYCH grilli 120mm... pomozecie mi? :)

A drugi problem to: http://www.cooling.pl/product_info.php?pro...ee6ae165e16a38e (Thermaltake Thunderblade) ... czy jak to cacuszko zainstaluje sobie na gorze obudowy to nie bedzie mi walicz po oczach??? Generalnie u mnie w pokoju jest dosc ciemno... okno jest prawie zawsze zasloniete, a jak gram to raczej w nocy... Co Wy o tym sadzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Allegro, urzytkownik "lorrak". Pogadaj z nim, wytnie Ci taki gril jaki sobie zażyczysz.

O... fajne...

http://klub.chip.pl/lorrak/

Teraz pomozcie mi wybrac :D Bo ja sie totalnie nie znam... chialbym, zeby byl ladny ale i praktyczny - zeby nie obnizal za bardzo wydajnosci...

Co myslicie o Wolf albo o Scorpion ???

A i ponawiam pytanie co do swiecenia po oczach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do thunderblade'a to mam go i nie wali po oczach daje ładne światło, ale w niczym (przynajmniej mi ) ono nie przeszkadza - ten cooler daje troche inne światło od np. zwykłych diodek niebieskich superjasnych - takie bardziej pod fiolet podchodzące ale jest spo :) U mnie pracuje na 7V i nie dość że ładnie świeci to jeszcze jest absolutnie niesłyszalny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do thunderblade'a to mam go i nie wali po oczach daje ładne światło, ale w niczym (przynajmniej mi ) ono nie przeszkadza - ten cooler daje troche inne światło od np. zwykłych diodek niebieskich superjasnych - takie bardziej pod fiolet podchodzące ale jest spo :) U mnie pracuje na 7V i nie dość że ładnie świeci to jeszcze jest absolutnie niesłyszalny :)

też mam podobnego wentylka od niedawna:) jak podłączyłem go pierwszy raz to się przestraszyłem bo tak mocno wiał, że wywieje mi pół kompa :D Włączyłem go na 7V póżniej na 5V, oczywiście podświetlenie przygasa ale nawet na 5 V pięknie się świeci na niebieski kolorek. Cisza na 5V total na 7V lekki wietrzyk słyszalny ale przy takim cfm to nie dziwne :D sam wiatrak nie wydaje najmiejeszego terkotu:)

Polecam każdemu.

Sam się zastanawiałem nad jakąś osłoną i już nie wiem co kupie. Wpadnie mi w ręce albo sconpiom, cyclon, sol lub biohazard. Coś z tego się wymyśli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi