psychodeliczny Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 witam czy ktos moze wie czy istnieja przejsciowki 80->60 ??? Chodzi mi o to zeby na radiatorze 80 mm zamontowac 60 mm, pomozcie prosze :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 troche to sie mija z celem, gorsze osiagi i gorszy halas. ale jak masz jakis normalny radiator 80mm to on ma pelno zeberek, a taki waitraczek 60mm ma dziury na srubki to wkrec chama trak zeby sruby weszly miedzy zeberka radiatora. jako ze wiatraczek jest mniejszy to masz swobode manipulacji i mozesz jakos ukosnie chama przykrecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 moze i sie mija, ale mam teraz Spire WR IV i ten wentyl na radiatorze jest cholernie glosny, a wczesniej mialem cooler mastera i byl nieslyszalny przy podobnej liczbie obrotow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 ale taniej i wydajniej bedzie kupic jakas cicha 80 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Owszem sa, na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29298105 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29418740 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 esh0: dzieki za linki :) w takim razie jaka dobra 80 polecacie za ta z WR IV ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ja miałem podobny problem i zrobiłem tak kupiłem 60 SANYO (6000 obr) wywierciłem otwory na skraju radiatora przykręciłem trzyma sie juz 2 miesiąc a dzięki regulatorowi obrotów mogę nim sterować tem. jak marzenie 43 stres 56 a jak podkęce na full spada do 53 i nawet wtedy nie jest głośny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...