Skocz do zawartości
Master007

Karta FX 5200

Rekomendowane odpowiedzi

mylisz sie, forma "pisze" jest rownie poprawna jak "jest napisane" na mocy ustawy komisji jakiejstam pod przewodnictwem miodka od lat bodajze dwoch.

radiatorki mozesz przykleic pod warunkiem ze tasma jest termoprzewodzaca, bo jesli nie to bedzie izolowac cieplo w pamieciach i bedziesz mial pieczone pamiatki w sosie wlasnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

popieram uzytkownika [hS.4f] Logan !!! Mam dosc bledow ortograficznych, gramatycznych i stylistycznych z uwagi na to, ze moja mama jest polonistka :D, a ja w VI klasie podstawowki wygralem konkurs ortograficzny (oczywiscie sie tym nie chwale :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

popieram uzytkownika [hS.4f] Logan !!! Mam dosc bledow ortograficznych, gramatycznych i stylistycznych z uwagi na to, ze moja mama jest polonistka :D, a ja w VI klasie podstawowki wygralem konkurs ortograficzny (oczywiscie sie tym nie chwale :D)

óżekła mie tfoja historja :lol:

Master007 --> 266 DDR pewnie to daje 532 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten konkurs to chyba po :wink: znajomości wygrałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zacznijmy od tego, że zdań nie zaczyna się z małych liter.

Jest też coś takiego jak przecinki i kropki. O polskich znakach już nie wspomne.

I jak twoje posty mają się do regulaminu?

7. Staraj się pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy już po umieszczeniu wiadomości na forum, użyj opcji "zmień", żeby je poprawić. Posty zawierające rażące błędy ortograficzne lub napisane całkowicie niezrozumiale mogą być usuwane z forum przez moderatorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się doczepie kolejnego punktu regulaminu, który własnie złamałeś.

6. Unikać zamieszczania w danym wątku kilku swoich postów z rzędu - jeżeli pojawia się potrzeba dopisania czegoś do wysłanego już posta, należy skorzystać z opcji "zmień" (ikona  w poście).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dyskusje ortograficzna rozpoczal [hS.4f] Logan, a tak nawiasem mowiac najbardziej razace bledy to bledy ortograficzne !!!

dobra zgodze sie, ze troche tych postow napisalem za duzo, ale docinki, ze konkurs wygralem po znajomosci sa nie na miejscu, bo nie znacie mnie osobiscie i nie chodziliscie ze mna do szkoly (podstawowej i gimnazjum), a chyba golym okiem widac, ze bledow ortograficznych (mam na mysli bledy w pisowni wyrazow) nie popelniam 8)

i uwazam, ze sprawa jest zamknieta :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEST napisane, a nie "pisze". A czemu jest 266 ? Poszukaj....

Ale co komu przeszkadza ze napisalem: pisza zamiast jest napisane, jak sie okazuje ze to tez poprawnie. Rozumiem dyskusje jakbym napisal <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span> lub jakbym pisal tak jak sie słyszy wywiady z niektorymi ludxmi (np wczoraj w tvn) i klijentka zamiast strzelać mowi szczelac :] to juz przegiecie. A tak byl tylko malutki blad składniowy (jeżeli naprawde był to bład)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nagroda byla ksiazka i sorka za takie durne posty, ale sie troche pochwalic nie za szkodzi zwlaszcza dlatego, ze wiekszych osiagniec nie mialem :D:D:D

Master007 znalazlem u Ciebie blad: "(...)i klijentka zamiast strzelać mowi... ", klientka pisze sie wlasnie tak jak napisalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEST napisane, a nie "pisze". A czemu jest 266 ? Poszukaj....

Ale co komu przeszkadza ze napisalem: pisza zamiast jest napisane, jak sie okazuje ze to tez poprawnie. Rozumiem dyskusje jakbym napisal <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span></span> lub jakbym pisal tak jak sie słyszy wywiady z niektorymi ludxmi (np wczoraj w tvn) i klijentka zamiast strzelać mowi szczelac :] to juz przegiecie. A tak byl tylko malutki blad składniowy (jeżeli naprawde był to bład)

Mówisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja mam

AMD Athlon XP 2400+ Thoroughbred

GeForce FX 5200 128 MB 128 bit (dokladnie tego, foto: http://www.rainbow-pc.pl/22531,32778.html)

512 mb ram DDR 400

EPoX 8K9A7I (VIA Apollo KT400A) ( http://www.rainbow-pc.pl/22531,36985.html )

i u mnie w 3d Marku 2001 bez krecenia wyciaglo 6500 jednostek.

Powiedzcie mi jeszcze ile moge zmienic rdzen i magistrale karty graficznej, zeby to mi sie nie przegrzewalo?

Ewentualnie i ile mam zmieniac i sprawdzac jak sie system trzyma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja mam  

AMD Athlon XP 2400+ Thoroughbred

GeForce FX 5200 128 MB 128 bit (dokladnie tego, foto: http://www.rainbow-pc.pl/22531,32778.html)

512 mb ram DDR 400

EPoX 8K9A7I (VIA Apollo KT400A) ( http://www.rainbow-pc.pl/22531,36985.html )

i u mnie w 3d Marku 2001 bez krecenia wyciaglo 6500 jednostek.

Powiedzcie mi jeszcze ile moge zmienic rdzen i magistrale karty graficznej, zeby to mi sie nie przegrzewalo?

Ewentualnie i ile mam zmieniac i sprawdzac jak sie system trzyma?

6500marków to akurat wynik jak dla karty 64bit.. Jesli masz na bank 128bit to moze popraw stery do karty albo do mobo..?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi