kamilble Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Mam mały problem. Do mnie na komputer dostalo sie jakieg gowno. Automatycznie strone startowa ustala na jakas z KASYNAMI i jakimis innymi gownami a jak odpalam stronki to co druga stronka zamiast tej co che wchodzi na www.get-search.cc Dajcie znać gdzie coś takiego mogło sie schowac albo jak to usunąć albo najlepiej jakis program który bedzie pilnowal moj komputerek przed takimi ciekawostaki. Z góry dzieki za wszystki posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 http://forum.purepc.pl/search.php Wpisz - strona AND startowa. ...najlepiej jakis program który bedzie pilnowal moj komputerek przed takimi ciekawostaki. Browser Hijack Blaster. Czy działa - nie wiem, bo nie używam IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Masz chyba tego trojana Start Page, Zainstaluj avasta lub cos innego dobrego 8) 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukinia Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Programik CWShredder może okazać się pomocny :wink: A wogóle wejdź sobie na stronkę MAJOGREEKS , tam jest sporo narzędzi do usuwania szpiegów , adware, trojanów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...