Pasik Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 http://newsroom.chip.pl/news_110527.html Sam nie wiem co na to powiedzieć , a tym bardziej napisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No co tu pisać,historia alternatywna. Czytałeś Człowieka z wysokiego zamku, Dick'a ? Gdzieś już czytałem jak ludzie psioczyli na ten temat. Ale jak ty walisz w szkopów w MOH lub RTCW to wszystko ok. ? Paranoja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasik Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ładna mi alternatywa. MarcinX czy ty nie masz czasem poglądów naz... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Medal Of Honor nie zmienia i nie falszuje prawdy historycznej. Nie mam nic przeciwko zeby zabijac Polakow, ale ludzie szanujmy sie nawzajem. Polak to zawsze da sie blotem obrzucic i zrownac z ziemia. Jezeli my sami nie bedziemy sie szanowac to i ludzie beda nami gardzic. Nie zapominajmy o naszych dziadkach, ktorzy ryzykujac swoje zycie walczyli za Polske, abysmy my i nasze dzieci mogli byc Polakami i zyc w wolnosci. Powinnismy to uszanowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Nie nie mam. Ale to tylko gra,i powinno się do tego podchodzić na luzie. Napisano multum książek i widziałem kilka gier z historią alternatywną,i nikt nikomu tego nie miał za złe. Kurde ,to nawet powinno się zakazać dystrybucji Cywilization,bo tam jest możliwość żeby,Japończycy,lub Indianie dali po [gluteus maximus] Amerykacom :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Nie nie mam. Ale to tylko gra,i powinno się do tego podchodzić na luzie. Napisano multum książek i widziałem kilka gier z historią alternatywną,i nikt nikomu tego nie miał za złe. Kurde ,to nawet powinno się zakazać dystrybucji Cywilization,bo tam jest możliwość żeby,Japończycy,lub Indianie dali po [gluteus maximus] Amerykacom :wink: Ale nie rozumiesz ze gry sa przejawem rozwoju multimedialnego, ktory ma najwiekszy wplyw na ludzi, zwlaszcza mlodych? Jezeli taki niemiec przespi historie, ale gra go wciagnie i na jej podstawie bedzie sadzil, ze Polacy rozpetali 2 wojne swiatowa to predzej czy pozniej dojdzie nawet do czesciowego falszowania prawdy historycznej. Chcialbys bic sie o wolnosc swojego narodu i podczas walk stracic powiedzmy nogi i szanse na normalne zycie w zdrowu, a pozniej jakbys sie dowiedzial ze ktos falszyje prawde historyczna to nie czul bys goryczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ale nie rozumiesz ze gry sa przejawem rozwoju multimedialnego, ktory ma najwiekszy wplyw na ludzi, zwlaszcza mlodych? Jezeli taki niemiec przespi historie, ale gra go wciagnie i na jej podstawie bedzie sadzil, ze Polacy rozpetali 2 wojne swiatowa to predzej czy pozniej dojdzie nawet do czesciowego falszowania prawdy historycznej. Chcialbys bic sie o wolnosc swojego narodu i podczas walk stracic powiedzmy nogi i szanse na normalne zycie w zdrowu, a pozniej jakbys sie dowiedzial ze ktos falszyje prawde historyczna to nie czul bys goryczy?? No patrz jaki Ty prawy, mądry i sprawiedliwy. Szkoda tylko, że wybiórczo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ja niewidze nic w tym zlego, wiekszosc cywilow i szarych zolniezy atakowala Polske myslac ze odpieraja atak, tak w tamtych czasach dzialal propaganda hitlerowska. A poniewaz gramy strona niemiecka trudno zeby podawali komunikaty ze atakuja Polske. Wszystko by bylo ok, gdyby producent zamiescil stosowna informacje, czy to w instrukcji czy tez odrazu po wybraniu nacji niemieckiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 nie chce wam psuć zabawy, ale poznając dalej fabule dowiadujemy sie ze byl to niemiecki patrol przebrany za polaków. djablo to gra szatanistyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ale nie rozumiesz ze gry sa przejawem rozwoju multimedialnego, ktory ma najwiekszy wplyw na ludzi, zwlaszcza mlodych? Jezeli taki niemiec przespi historie, ale gra go wciagnie i na jej podstawie bedzie sadzil, ze Polacy rozpetali 2 wojne swiatowa to predzej czy pozniej dojdzie nawet do czesciowego falszowania prawdy historycznej. Chcialbys bic sie o wolnosc swojego narodu i podczas walk stracic powiedzmy nogi i szanse na normalne zycie w zdrowu, a pozniej jakbys sie dowiedzial ze ktos falszyje prawde historyczna to nie czul bys goryczy?? No patrz jaki Ty prawy, mądry i sprawiedliwy. Szkoda tylko, że wybiórczo. No widzisz bo pomimo ze nasz kraj to syf, to jednak czuje do niego sentyment i mam szacunek do jego niezwykle bogatej historii, a zwlaszcza doceniam wysilek Polakow walczacych o nasza wolnosc. Co z Was za Polacy i patrioci skoro nie potraficie nawet uszanowac swojej historii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No widzisz bo pomimo ze nasz kraj to syf, to jednak czuje do niego sentyment i mam szacunek do jego niezwykle bogatej historii, a zwlaszcza doceniam wysilek Polakow walczacych o nasza wolnosc. Co z Was za Polacy i patrioci skoro nie potraficie nawet uszanowac swojej historii A jak już coś nie polskie to nie szanujesz? P.S. aluzji widzę nie zrozumiałeś, no trudno ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No widzisz bo pomimo ze nasz kraj to syf, to jednak czuje do niego sentyment i mam szacunek do jego niezwykle bogatej historii, a zwlaszcza doceniam wysilek Polakow walczacych o nasza wolnosc. Co z Was za Polacy i patrioci skoro nie potraficie nawet uszanowac swojej historii A jak już coś nie polskie to nie szanujesz? P.S. aluzji widzę nie zrozumiałeś, no trudno ;-> Nie zrozumialem. Ale jedynie sie domyslam. Mozesz mi napisac bede wdzieczny bo nei do konca wiem o co biega. To co nie jest polskie rowniez potrafie uszanowac. Nie jestem jednostronny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 :( ale fajny ot wyszedł wam....ta gra juz wyszła wogole a jak tak to ma ktoś ją?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Tak bywa niestety. W dodatku Shake ma do mnie jakies aluzje jakby moje wypowiedzi byly zawsze glupie, nieprzemyslane i wogole jakbym byl oszustem. :evil: Jak mamy sie bawic w szyfry to nie ma sprawy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Dziś premiera, właśnie trzymam ją w ręku :lol:, jak dobrze pójdzie będę dziś wiczorem w nią ciosał :-] Podziele się wrażeniami, jeśli ktoś miał już okazję grać w to cudo to proszę o wypowiedź 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja grałęm w oba demka, gra się przyjemnie coś pomiędzy Blitzkriegiem a SHoIIWW. PS. premiera miała być 3IX :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterS Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zastanawiam się nad zakupem, ale 120zł to trochę duzo i mi trochę żal pieniędzy. Warto :x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 powiem Ci tak, nie jestem maniakiem RTSów, ale do tego przysiadłem, ukończyłem pierwsza misję... i zaraz wracam grać dalej czy warto - to musisz sobie sam odpowiedzieć, mogę tylko dodać, że gra się przednio, bardzo dobra polonizacja no i sysko fajnie jak lubisz RTSy to pozycja obowiązkowa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterS Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 1. Uwielbiam realia drugiej wojny światowej. 2. Grałem w dema i mi się podobały Tylko, że powiem otwarcie przyzwyczaiłem się już, że mogę miec większośc gier za friko, kiedys kupowałem tylko orginały, ale później zszedłem na Ciemną stronę. Gdyby to było jeszcze 80-90zł, ale aż 120 :F. Sa jeszcze inne wydatki jak muzyka, książki itd. : Sam nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterS Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Kupiłem grę, jednakże mam z nia problemy techniczne takie sam jak miałem w demie. Mianowicie podczas gry widać artyfakty =/ Sa one wszędzie, na interfejsie, na jednostkach i na terenie. Karta graficzna : R 9000 sterowniki: najnowsze Omega. Kucyk widzę, że też masz ATI masz/miałeś może też takie problemy? Proszę o pomoc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 w ustawieniach graficznych przełącz cienie z "własne" na te poprzedzające je... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterS Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Dzięki, wszystko działa, gra jest super - polecam każdemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Czy to ta gra, w której Polacy atakują Niemcy 1 września 1944 roku i Polacy są przedstawieni jako pijacy, złodzieje i bandyci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Czy to ta gra, w której Polacy atakują Niemcy 1 września 1944 roku i Polacy są przedstawieni jako pijacy, złodzieje i bandyci?Nie to nie ta gra, bo takiej gry nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterS Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 oMg ta gra jest jakaś..... :evil: Na początku miałem problem, że moja płyta nie jest oryginalna i nie przechodzi testów zgodności a teraz po przejściu misji, w której dokonuje się inwazji na ZSRR Niemcami, wyskakuje mi error i nie mogę dalej grać :o Kucyk, w której jesteś misji? Miałeś coś takiego =/? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Czy to ta gra, w której Polacy atakują Niemcy 1 września 1944 rokuWstyd i zenada. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Cytat z onetu: "Ostatnio media w Polsce podawały, że w wyprodukowanej na Węgrzech grze "Codename: panzers" ma znajdować się scena, w której polscy żołnierze są przedstawieni jako pijacy zataczający się przed żołnierzami Wehrmachtu. Ma być tam też informacja, jakoby to Polska napadła na Niemcy." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Tia... wkońcu w telewizi powiedzieli... to musi być prawda :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Już do końca to niewiem jak jest z tą grą, o tej informacji się dowiedziałem będąć na obozie na mazurach i utkwiła mi w pamięci, ale teraz czytam, że GW zdementowała plotki o tej grze. Chyba trzeba pograć w tą gre, żeby dowiedzieć się jaka jest prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 BYlem na wakacja w Berlinie z zakupilam giere... ale mam juz dosc tych "szprechajacych" niemiaszkow! Czy ktos moze widzial w necie jakiegos patcha ktory przerabialby gre na ENG.? :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...