domel Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam wszystkich mam pytanko czy ktos mógłby rozwiać moje wątpliwości co do tych telefonów nie chce linków do stron z opisami !!! Mam teraz T610 i bawiłem sie motka i mi sie podobała !!!Czy warto zamienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 nie warto.nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 oj warto warto.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Moim zdaniem warto zmienic na V500! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 opcjonalnie a835 sam sie nad takowa zamiana zastanawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 opcjonalnie a835 sam sie nad takowa zamiana zastanawiamTo lepiej sprzedaj V500 i kup sobie jakis z tych 2 wyzej wymienionych :) Bedziesz zarobiony na tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Tylko V500 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 zdecydowanie warto!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 @domel napisz co tam u ciebie - wymieniłeś ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 ty stary sam mam v500 i jestem bardzo zadowolony...duzo opcji i przede wszystkim obraz duzo lpszy na wyswietlaczu niz w SE i wydaje mi sie ze wiecej pamieci ma ... na kopie zdjecia wygladaja przyzwoicie ale wiadomo ze to nie cyfrowka:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Apropo zdjec to slyszlaem ze ten SE T610 robi strasznie badziewiackei zdjecia maksymalnej rozdzielczosci 300 cos na iles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Ten SE robi siakąś kupę pigzeli a nie zdjęcia... Jak kumpel pokazał mi z niego "zdjęcia" na kompie, to zawał... Jak w ogóle takie coś można aparatem nazywać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 A ta rodzielczosc to juz wogole rozpacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 tak więc TYLKO V500 !!!!!!!!!!!!! w tej klasie żaden inny telefon nie ma takich możliwości ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 tak więc TYLKO V500 !!!!!!!!!!!!! w tej klasie żaden inny telefon nie ma takich możliwości !sams x600 też robi pikne fotki, ale wyświetlacz mały i w ogóle (podobno) mało udany :D No i myx6 z tego co widziałem też się stara... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 no v 500 jak pisalem wczesniej ladnie foty na jej wyswietlaczu wychodza w nocy zdjec wogule nie warto robic bo nic nie widac ale w dzien przy dobrym oswietleniu nawet nawet....jak na aparat w teledonie:P jak ktos chce moge przeslac foty przykladowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 o jej przeciez jak samo chaslo reklamowe mowi aparat w t610 sluzy do mms ;) i do tego wystarcza jak dla mnie wszystkie telefony z apratami VGA robia podobne zdjecia. W takiej klasie aparatow nie ma chyba kosmicznych roznic w jakosci jak juz to minimalne, wszystko zalezy od otoczenia, oswietlenia ilosci szczegulow na zdjeciu, mi nie raz udalo sie zrobic piekne zdjecie p800, e313 czy mca20 a innym razem zupelnie kiepske (zamazane itd) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Kermiter zarzuc pare fotek bo z V500 jeszcze nie widzialem jak wygladaja fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Harry to mi powiedz jak sie tu wstawia obrazki ... albo daj maila:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waluigi Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Obrazki wstawiasz wpisując Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 bez sens po co kupowac telefon i patrzyc tylko na aparat? ja sprzedalem swoja motke A835 i kupilem SET630 (jeszcze nie przyszla) mysle ze bedzie o100 kroc lepsza a kazdy aparat w telefonie jest beznadziejny. wiec nie ma co porownywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 kermiter, wstaw fotki tutaj http://www.imageshack.us/ i na forum umiesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Polecam Motorole! Mam w tej chwili V300 i musze przyznac, ze telefonik jest super :) Swietne funkcje, doskonale przemyslana nawigacja. Ekran i dzwiek - to musisz zobaczyc i uslyszec, rewelacja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 no macie pare fotek jak widac foty sa lepsze i gorsze .... w dzien przy dobrym oswietleniu wychodza nawet nawet no ale wiadomo ze to nei cyfrowka:) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Ja mysle, ze jak na atrape cyfrówki umieszczona dla niepoznaki w telefonie, to te zdjecia sa naprawde dobre. lepsze widzialem tylko w nokii 6600 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 OT: kermiter czy to zdjęcie z disco to może energy 2000 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...