Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 mam problem z instalacja tego tunera pod windowsem xp i 2000. Na win98se tuner sie isntaluje elegancko i chula bez problemu , zas na xp i 2000 po skonfigurowaniu Tunera zgodnie z instrukcja jakosc obrazu jest 100 razy gorsza niz na win98se!!!! i w windowsie 2000 i xp nie dziala mi w ogle kameraka internetowa ktora jest podpieta do tego tuneru i koszrysta z jego oprogramowania (PixelView Station). Nie mam sily do tego tunera , blagam pomozcie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[coredump] Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Czesc. No to masz problem (a właściwie - mamy, bo też mam ten tuner) - na stronie Prolinka w dziale sterów dla tego modelu przy 2000/XP jest napisane "blablabla bundled camera not supported". A w 98 działała... Może ktoś umiałby trochę "stweakować" te stery? Kamerka badziewna ale zawsze miło jak działa... Pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 no chyba te win2k i xp o niezbyt dobrze obsluguja tunery ja mam avermedii tuner i jakosc na 2k tez jest gorsza niz na 98se moze nie 100 razy ale troche gorsza a jesli chodzi o ta kamerke to co to za typ w jakie wejscie na tunerze ja podpinasz ? ja akurat podpiolem zwykla kamere przez wejscie RCA (czincz) i robi bardzo dobrze bez problemow w niektorych tylko programach trzeba ustawic na PAL_G bo tak to wykrywa NTSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[coredump] Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Cze, ta kamerka jest wpinana bezpośrednio w śledzia tunera, taką dziwną wtyczką (na pewno nie jest to "czincz") - w kształcie kółka, kilka "ząbków" na obwodzie i kilka "szpilek" w środku... No, cóż, chyba muszę zapomnieć o kamerce :cry: :cry: :cry: Pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...