MonsterMax Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Mam tą nagrywarkę i występuje u mnie problem dotyczący zapisu danych na płycie. Otóż nagrywarka odczytuje ładnie płytki i wogule ale jak chcę coś zapisać albo przegrać to w każdym programie wyskakuje że jest błąd na sammym poczatku zapisu. Próbuje znaleźć bios do tej nagrywarki ale za cholere nigdzie go niema. Zawsze jest 23 albo 25 a 24 niegdzie nie widze. Jeżeli ktoś może pomóc to bradzo proszę albo jak ktoś zna link do biosu. A jeśli to nie to to co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja mam ten sam problem. prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Mam tą samą nagryware i powiem tak płytki od czasu do czasu przegram, ale bardzo często musze wyrzucać nowe płytki do kosza i mam problem z odczytem 50% płyt, tak samo mam z DVD też z LG. Szukam właśnie teraz biosika do niej, ale są do wersji 23 albo 25 tak jak MonsterMax pisał. Ja mam szczęście, przedtem miałem CD-RW 4x i też było z nagrywaniem płyt, ale super mi czytała. Myśle, że to może byś sprawa softu, albo, że coś jest źle podłączone w tych kanałach IDE, w tym jestem zupełnie ciemny, a tu daje fotke jak mam podłączone CD-RW i DVD na tych kanałach, w sklepie mi to podłączali, czyli powinno być dobrze. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...