Falcon Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 niedawno bo 2 miesiące temu moj soundblaster 5.1 zaczol glosniej grac ... dzwiek jest przez to znieksztalcony i po podkreceniu glosnikow na 1/3 moze 1/4 jest tak samo glosno jak kiedys na maxa ..... uzywam win me,, a pozatym ,, czasami wywala sie msgsrv32..gdzie tkwi błąd,, prosze o konkretne odpowiedz... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 ME to twoj problem!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 hehehe mialem win me i bylem zadowolony przez tydzien - do czasu kiedy mi sie wlasnie stery od lajwa nie wykrzaczylyi nie zacza blue screenoof wywalac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Tia WinMe tojedna wielka pomyłka! :D Zmień już lepiej na 98 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Tylko Win 95! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 tiam, i moze jeszcze "tylko dos 6.22"? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Moze to wina ME, moze sterow ale moze jeszcze jedna blachostka. Zobacz czy w winampie nie podwyzszyles PREAMP. Jest to taki suwak przy equalizerze z lewej strony. To wplywa potem na ogolny dzwiek w calym windowsie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 A z windowsow to ja wole 98 jeden, który im wyszedł mam na jednym kompie i nic nie psuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 U mnie się się podgłosniło po wyjęciu minijacka z gnizdka line-in, a zniekształcenia to przez wzmacniacz. Im głśniej tym lepiej więc chyba nie ma się czym martwić :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbicha Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 tiam, i moze jeszcze "tylko dos 6.22"? :lol: A moze DR-DOS 7.01 :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...