dziadeke Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam. Jaką płyte mozecie mi polecic? Ważne zeby miała gniazda ddr i sdram bo posiadam sdramy a narazie nie stac mnie na zakup ddr'ów . No i zeby miała jakies mozliwosci zmiany fsb, napiec i mnoznika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 sprzedaj sdramy... jak juz naprawde musisz (a uwazam ze szkoda kasy) to kup ECS VZA v3 - obsluguje TBredy (koszt ok 70zl) - drutmod zalatwia mnoznik i Vcore a bios 3.2C FSB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A ile masz $ W tych czasach nie inwestuje się już w SD :D ;) Lepiej sprzedać całe SD i kupić choćby moduł 256MB Elixira za około 150zł. A co do mobo to zalezy ile kasy, jak 300zł to oczywiście Abit NF7, jak mniej to coż innego niż AsRock, vcore jest "+10%" (ale można drut mod i jeszcze +10% :) ) FSB to ponad 200 czsem idzie (kumpel ma 208 i jakoś działa [tylko nie proście o screeny bo jestem w gdynii :D ] ) A w modowanym biosie 2.2 jest nawet zmiana timingów. Taki AsRock to około 150zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...