Skocz do zawartości
RIKER

Opinie uzytkownikow na temat zasilaczy NeoTEC

Czy jestes zadowolony z zasilacza  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes zadowolony z zasilacza

• CZesCIOWO
      2
    • TAK
      19
    • NIE
      6

Rekomendowane odpowiedzi

jako ze jakis czas temu moj wspanialy tagan odszed do krainy wiecznych lowow rezem z czesia kompa - zostalem postawiony przed wyborem nowej zasilki. Po recenzji na tweaku - padlo na neoteca - i powiem wam ze nie zaluje :D

jako ze teraz jestem lekko podejzliwy nim podlaczylem go do kompa zrobilem kilka testow - odloczylem mu wentyl :twisted: - po kilku minutach obciazenia w postaci dwu 60W zarowek wylaczyl sie - po 5 minutach wlaczys sie bez problemu, potem pozwieralem mu kabelki - za kazdym razem po rozwarciu wstawal

nie musz chyba wspominac ze zasilka jest cichutka, mozna sobie napiecia podregulowac, wpialem od razu fanmate'a bo nie potrzebuje takiego cfm przy otwartej budzie i jest jeszcze cieszej (chalasi mi teraz hdd i monitor).

Jednym slowem polecam :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz przynajmniej wiesz , że nie kłamałem. Szczerze mówiąc sam się zdziwiłem, co ta kupka elementów poskładanych w przedziwny sposób potrafi. A że na zlocie wygrałem V4202, to ciągle jest w uzyciu. Mogę powiedzieć, że przetestowałem jeszcze zabezpieczenie przed hi-pot i też działa :) :) :)

Zenfist, czekam na nowy model. Kiedy będzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi