Skocz do zawartości
maslosky

Pomocy nie mam dużo czasu...

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę was szanowni forumowicze o rade.. mianowicie czy opłaca mi się wymieniać karte MSI GeFOrce FX 5200 TD128 (128ddr128bit) na karte Winfast FX5700LE (link z allegroo http://allegro.pl/show_item.php?item=29486420) z dopłatą 50-60 zł? prosze o szybką odpowiedź... moj sprzet to athlon 1,9 xp palomino ba karcie msi kt4v (chipset via kt400) 256 ddr (333)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to czy sie bedzie tak krecic zalezy zapewno od farta :?

skad wiesz ze ten egz. tez tak bedzie sie krecic? jednemu serwisowi pieknie udalo sie go podkrecic ale niewiadomo czy kazdy egz. jest taki podatny :|

mniemam ze ten 5700le kosztuje kolo 500zl? za tyle masz r9600pro ktory zjada tego fxa , nawet po oc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Wymienić za tyle kasy sie opłaca, chociaż ten 5700 nawet ostro wykręcony wcale jakimś kolosem wydajności nie jest, już 9600pro dużo lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak by gośćiu napisał mam 500 zł co <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to wiadome że 9600 pro on napisał czy za dopłatą 50 zł się opłaca a się opłaca. Z kręceniem zawsze loteria ale czytając wątki o tej karcie widze że podkręca się zajebiście więc o co ci chodzi. kolosem wydajnośc ti jest 6800 a za tą cene i to nie ma kolosów wydajności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...