Lucas911 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Kaeres jeśli mnie pamięć nie myli to Q3 Rally. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja widzialem moda do q3 ze sie f16 lata i strzela :) 0 relizmu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 nie bedzie nowy :) tylko stary na nowym engine .. to tak jak q1 tenebrae by liczyc za nowego quake'a :) Ten remake był żłosny,jestem tylko ciekawe czy w tej przeróbce,też będzie można wszystkim "ciskać". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 EUREKA!!!JEST!!!MAM!!!ZNALAZŁEM!!!To coś, o czym pisałem zwie się Fourth Force!!! http://www.hl4g.republika.pl/index2.htm Pozdrawiam!! PS. A już myślałem, że miałem zwidy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 A teraz smutna wiadomość http://halflife.pl/epizody.php?opcja=board&msgid=3187 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 poszukuje patcha do half-life który dodawał trueform do tej gierki jeżeli ktoś by mógł zapodac jakiegoś linka to byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 O ile dobrze pamietam to w HL (nie pamiętam od której wersji) trueform jest wbudowane i włącza sie je jakąś komendą .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Serio, HL obslugje trueform, przeciez ta gra wyszla dlugo zanim wymyslona ta technologie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zaintaluj jakiegosj najnowszego pachta (tego co mazy kolo 100mb) Truform pownien juz byc domyslenie wlaczony (jesli masz wlaczony w sterach).. acha.. slysalem ze na nowszych sterach cos truforma nie dziala jak pownien - wlacza sie programowo co powoduje spadek eFPeeSów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 obsluguje obsluguje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A co t dokładnie jest trueform?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A co t dokładnie jest trueform??szukaj 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 A co t dokładnie jest trueform?? http://www.ati.com/products/cs/truform.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbill Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 nie moge grac online w half-life...bo jest nieaktualny niby, ale tez nie chce sie updateowac...co robic???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Zainstalowac steam www.steampowered.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) :D chciałbym sobie pograć w counter strike i jush sciągnęłem 1.5 pliz dajcie jakiś link skąd mogłbym ściągnąć half life'a żeby wszystko grało bo jush nie moge :mur: Edytowane 20 Października 2005 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) :D chciałbym sobie pograć w counter strike i jush sciągnęłem 1.5 pliz dajcie jakiś link skąd mogłbym ściągnąć half life'a żeby wszystko grało bo jush nie moge :mur: 1709814[/snapback] CS 1.5 to darmowy mod do platnej gry Half Life. A wiec musisz ja kupic a nie sciagnac. ;] Edytowane 20 Października 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 nom to mniej więcej wiem ale licze na to że może gdzieś da sie to ściągnąć za friko skoro tak mówi się trudno :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.D. Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam Czy HL można zagrać w rozdzielczości 1280x1024 czyli w natywnej dla mojego LCD ? U mnie dostepne w grze najwyższe rozdzielczości to 1280x960 a potem 1600x1200 dla OpenGL i 1280x960 dla D3D. Mam zainstalowany ostatni najnowszy path jaki znalazełm 1.1.1.0. moja grafika 6600gt. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam Czy HL można zagrać w rozdzielczości 1280x1024 czyli w natywnej dla mojego LCD ? U mnie dostepne w grze najwyższe rozdzielczości to 1280x960 a potem 1600x1200 dla OpenGL i 1280x960 dla D3D. Mam zainstalowany ostatni najnowszy path jaki znalazełm 1.1.1.0. moja grafika 6600gt. Pozdrawiam Odpal w 1280x960 i w sterach od karty odznacz opcje skalowania do pelnego ekranu monitora - powinno sie uruchomic z pasami u gory i na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.D. Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Odpal w 1280x960 i w sterach od karty odznacz opcje skalowania do pelnego ekranu monitora - powinno sie uruchomic z pasami u gory i na dole.Szukałem i nie znalazłem. Jest taka opcja skalowania w sterach nvidii 84.21? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Przeciez w HL1 jest mozliwosc ustawienia takiej rozdzialki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.D. Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Przeciez w HL1 jest mozliwosc ustawienia takiej rozdzialkiU mnie do 1.1.1.0 nie ma takiej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Szukałem i nie znalazłem. Jest taka opcja skalowania w sterach nvidii 84.21? Jesli masz panel, to wchodzisz w zaawansowane, klikasz na zakladce Flat Panel Settings czy jakos tak i tam ustawiasz jak chcesz skalowac obraz. Proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Kurde mam problem z HL:Anthology :? Co chwile wywala mi błąd sv_startvolume = 300 :? Pogooglowałem trochę i wyszło na to, że muszę sciszyć "głos kombinezonu" ... No ale lipa - dalej to samo. Dzieje się tak na Half Life, Blue Shift, Opposing Force i na modzie Sven Co-op. Any ideas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Kurde mam problem z HL:Anthology :? Co chwile wywala mi błąd sv_startvolume = 300 :? Pogooglowałem trochę i wyszło na to, że muszę sciszyć "głos kombinezonu" ... No ale lipa - dalej to samo. Dzieje się tak na Half Life, Blue Shift, Opposing Force i na modzie Sven Co-op. Any ideas ? Robisz to z poziomu konsoli czy zmieniasz w configu. Znajdź plik autoexec.cfg (lub coś podobnego już nie pamiętam) Wyszukaj tą komendę i zmień na powiedzmy 80. Wtedy powinno już być na stałe przy każdym uruchamianiu Pierwszy raz z czymś takim się spotykam. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Robie normalnie w grze. Jak wrócę z pracy to sprawdzę jak to wygląda z configiem ... Swoją drogą odpowiedź na ten problem znalazłem na Steam'ie, czyli problem nie jest pojedyńczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 cześć, mam pytanko : czy dostepny w sklepach "half life anthology" wymaga STEAMA i internetu zeby sie odpalic, i czy gierka chodzi pod XP i na 64 bitowym procku? chce te gierke kupic, ale wiem ze stare wersje HL nie instaluja sie na prockach 64 bitowych bo.. sprawdzalem. jesli ktos wie, to prosze o pomoc! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Na 64 bit cpu i Xp śmiga bez problemu - co do STEAMA to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 siemano wiadomo cos na temat tego moda do HL2 co mial przedstawiac HL1 poprzez silnik source? Wyszlo to, czy projekt umarł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...