Skocz do zawartości
beavisek

Half-Life

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda mi BM:S, bo mogło być ciekawie. Co do dip rip, to już daaawno skazałem go na zapomnienie, al widzę, że chłopaki znowu coś robią. Jednak ile z tego wyjdzie to nie wiadomo. Jakoś specjalnie bym się nie nastawiał, że ukończą pracę nad projektem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, problem mam. W ustawieniach grafy Software wszystko gra, w OpenGL teoretycznie gra, ale myszla ma ogromnego laga i sie grac nie da, ale w Direct3D juz nie gra. Nie ma w ogole obrazu, mimo ze gra leci dalej, to znaczy slychac dzwiek, slychac jak chodze itd. Poinstralowalem patche i nic. Co robic ?

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopie troche temat, ale chyba warto.

Do 21 listopada Na Steam-ie dostepny jest Half-Life za niecałego dolara !!

To moim zdaniem rewelacyjna cena.

Od siebie dodam, że z wersją ściąganą przez Steam nie ma problemu pod Vistą.

Thx za info, właśnie kupiłem. Nie posiadać takiego hitu to grzech :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na cd, ale ta wersja z '99 lub 2000. Niestety na Viscie nie chce nawet odpalić instalator. Wersja ze Steam chodzi wysmienicie, choc jest problem z jakością grafiki coś w stylu NFS Porsche - tekstury sa do bani.

Musze wiec odpalić wolniejszego kompa i wtedy będzie powrót do korzeni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na cd, ale ta wersja z '99 lub 2000. Niestety na Viscie nie chce nawet odpalić instalator. Wersja ze Steam chodzi wysmienicie, choc jest problem z jakością grafiki coś w stylu NFS Porsche - tekstury sa do bani.

Musze wiec odpalić wolniejszego kompa i wtedy będzie powrót do korzeni :)

Mam nadzieje że zarejestrowałeś po prostu starego w steam a nie kupowałeś jeszcze raz :D

Ewidentnie jeszcze chcą popchnąć dalej HL2 i epizody.

Kto chciał kupić HL1 już to zrobił milion lat temu.

Ten kto to zrobi teraz jest niegodzien dotykać tej gry skoro czekał na taką cenę.

Nie przesadzajmy :D Gdyby nie to że mam pudełkowego od lat to bym kupił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo cacy pomysł z tym 1$ ;]. Ja mam all i tak ale zawsze można sobie na nowym koncie drugiego hl1 dopiąć ;). ABSOLUTNY KLASYK dla mnie obok D3 najlepszy FPS wszechczasów. Nie do zdarcia i jeszcze ta "dmuchawica" - dlaczego podobnej broni nie dali w dwójce :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje że zarejestrowałeś po prostu starego w steam a nie kupowałeś jeszcze raz :D

Oczywiście, że zarejestrowałem stary klucz. I w ten oto sposób z zestawu HL+OF zrobił sie platinum pack HL+OF+BS+ mody

I aktualnie moj zestaw wyglada tak

Dołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oferta kusząca. Co do HL: Source to różnic ogromnych tam nie było, więc jak za dolara to naprawdę warto. Ja mam już wersję pudełkową, ale chętnie też kupie sobie po przez Steam do kolekcji.

P.S Pamiętacie ten mod, który tworzyła pewna grupa ? Nazywał się Black Mesa i był robiony na silniku Source. Tyle, że o wiele bardziej zmodyfikowany. Od tekstur, po modele 3D. Szkoda, że projekt chyba upadł. :(

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oferta kusząca. Co do HL: Source to różnic ogromnych tam nie było, więc jak za dolara to naprawdę warto. Ja mam już wersję pudełkową, ale chętnie też kupie sobie po przez Steam do kolekcji.

P.S Pamiętacie ten mod, który tworzyła pewna grupa ? Nazywał się Black Mesa i był robiony na silniku Source. Tyle, że o wiele bardziej zmodyfikowany. Od tekstur, po modele 3D. Szkoda, że projekt chyba upadł. :(

Nie upadł dalej go robią nawet wrzucili parę nowych screenów z okazji 10 lecia HL. Pytanie tylko kiedy zamierzają go skończyć bo jak na razie to jest when it's done.

PS. Nawet mój post o tym jest jako pierwszy na tej stronie :rolleyes:

Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Devil

Ja mam już wersję pudełkową, ale chętnie też kupie sobie po przez Steam do kolekcji.

Nic nie kupuj tylko wpisz w Steam swój klucz ;) te stare klucze Half-Life aktywują nawet dodatki i mody na Steam.

PS:

http://www.blackmesasource.com/

Grupa oficjalna na Steam (świeże info z pierwszej ręki i można nawet na czacie pogadać ;) ):

http://steamcommunity.com/groups/BlackMesa

Edytowane przez stranded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi