mastertab Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 siemano wiadomo cos na temat tego moda do HL2 co mial przedstawiac HL1 poprzez silnik source? Wyszlo to, czy projekt umarł? Widać, że są w połowie drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 "Last Updated3 months ago" Nie to żebym się czepiał ,ale troszkę dawno była ostatnia aktualizacja. Mam nadzieję że nie zrezygnowali z tego projektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Takie projekty maja brzydki zwyczaj umierania jezeli zbyt dlugo sa realizowane. Podobnie jest z DN3D na source - robili, czas lecial ... i juz im sie nie chcialo dokonczyc :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To samo d.i.p r.i.p (chociaż tam jest w miare "nowy" news po 1,5 roku przerwy...). Pewnie BM:S nie skończą a szkoda bo bardzo liczyłem na tego moda. Chociaż zostaje stary, najlepszy (imo) Half-life na pocieszenie. Ta gra nigdy mi sie nie znudzi ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Szkoda mi BM:S, bo mogło być ciekawie. Co do dip rip, to już daaawno skazałem go na zapomnienie, al widzę, że chłopaki znowu coś robią. Jednak ile z tego wyjdzie to nie wiadomo. Jakoś specjalnie bym się nie nastawiał, że ukończą pracę nad projektem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Mam w planach nabycie Half-Life - co musze sciagnac (patch - jaki :?:) i jaki mod (interesuje mnie singleplayer i najchetniej mod na poprawienie grafiki/efektow)... Jakies sugestie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Patch żaden bo wszystko za ciebie robi Steam. wszystko co do half life (także 2) http://halflife2.filefront.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Panowie, problem mam. W ustawieniach grafy Software wszystko gra, w OpenGL teoretycznie gra, ale myszla ma ogromnego laga i sie grac nie da, ale w Direct3D juz nie gra. Nie ma w ogole obrazu, mimo ze gra leci dalej, to znaczy slychac dzwiek, slychac jak chodze itd. Poinstralowalem patche i nic. Co robic ? Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jaki system? Grasz na sprzecie z podpisu? U mnie cos takiego wystepuje (lagi na myszce) jak przesadze za grafika, ale to na lapku z integra x200M. Jak zjade z opcjami jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Na dzien dzisiejszy sprzet nawet lepszy jak siga :) Jesli mnie pamiec nie myli, to zawsze na OpenGL mialem w HylyFyly jakies problemy, ale Direct3D smigal jak zloto, a teraz gra chodzi, a obrazu nie ma i nie wiem co moze byc przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 a jaką masz wersję HL: na koncie Steam czy osobno instalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Osobno, to juz stara jak swiat plytka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 pewnie tego wina ;) na Steamie wszystko jest zazwyczaj dostosowane do nowych konfiguracji, jakieś patche itd jeśli masz tego HL to wpisz z niego CDKEY do Steama i ci się pobierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Odkopie troche temat, ale chyba warto. Do 21 listopada Na Steam-ie dostepny jest Half-Life za niecałego dolara !! To moim zdaniem rewelacyjna cena. Od siebie dodam, że z wersją ściąganą przez Steam nie ma problemu pod Vistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Na 10 lecie HL1 zrobili taką promocję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 To już chociaż mogli dać tą lekko odświeżoną wersję o nazwie Half-Life: Source, a nie zwykłego starego HL1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Odkopie troche temat, ale chyba warto. Do 21 listopada Na Steam-ie dostepny jest Half-Life za niecałego dolara !! To moim zdaniem rewelacyjna cena. Od siebie dodam, że z wersją ściąganą przez Steam nie ma problemu pod Vistą. Thx za info, właśnie kupiłem. Nie posiadać takiego hitu to grzech :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Mam na cd, ale ta wersja z '99 lub 2000. Niestety na Viscie nie chce nawet odpalić instalator. Wersja ze Steam chodzi wysmienicie, choc jest problem z jakością grafiki coś w stylu NFS Porsche - tekstury sa do bani. Musze wiec odpalić wolniejszego kompa i wtedy będzie powrót do korzeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Ewidentnie jeszcze chcą popchnąć dalej HL2 i epizody. Kto chciał kupić HL1 już to zrobił milion lat temu. Ten kto to zrobi teraz jest niegodzien dotykać tej gry skoro czekał na taką cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Mam na cd, ale ta wersja z '99 lub 2000. Niestety na Viscie nie chce nawet odpalić instalator. Wersja ze Steam chodzi wysmienicie, choc jest problem z jakością grafiki coś w stylu NFS Porsche - tekstury sa do bani. Musze wiec odpalić wolniejszego kompa i wtedy będzie powrót do korzeni :) Mam nadzieje że zarejestrowałeś po prostu starego w steam a nie kupowałeś jeszcze raz :D Ewidentnie jeszcze chcą popchnąć dalej HL2 i epizody. Kto chciał kupić HL1 już to zrobił milion lat temu. Ten kto to zrobi teraz jest niegodzien dotykać tej gry skoro czekał na taką cenę. Nie przesadzajmy :D Gdyby nie to że mam pudełkowego od lat to bym kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Imo cacy pomysł z tym 1$ ;]. Ja mam all i tak ale zawsze można sobie na nowym koncie drugiego hl1 dopiąć ;). ABSOLUTNY KLASYK dla mnie obok D3 najlepszy FPS wszechczasów. Nie do zdarcia i jeszcze ta "dmuchawica" - dlaczego podobnej broni nie dali w dwójce :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Mam nadzieje że zarejestrowałeś po prostu starego w steam a nie kupowałeś jeszcze raz :D Oczywiście, że zarejestrowałem stary klucz. I w ten oto sposób z zestawu HL+OF zrobił sie platinum pack HL+OF+BS+ mody I aktualnie moj zestaw wyglada tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 całe 3 złote ;D ten Half-Life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Oferta kusząca. Co do HL: Source to różnic ogromnych tam nie było, więc jak za dolara to naprawdę warto. Ja mam już wersję pudełkową, ale chętnie też kupie sobie po przez Steam do kolekcji. P.S Pamiętacie ten mod, który tworzyła pewna grupa ? Nazywał się Black Mesa i był robiony na silniku Source. Tyle, że o wiele bardziej zmodyfikowany. Od tekstur, po modele 3D. Szkoda, że projekt chyba upadł. :( Edytowane 22 Listopada 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Oferta kusząca. Co do HL: Source to różnic ogromnych tam nie było, więc jak za dolara to naprawdę warto. Ja mam już wersję pudełkową, ale chętnie też kupie sobie po przez Steam do kolekcji. P.S Pamiętacie ten mod, który tworzyła pewna grupa ? Nazywał się Black Mesa i był robiony na silniku Source. Tyle, że o wiele bardziej zmodyfikowany. Od tekstur, po modele 3D. Szkoda, że projekt chyba upadł. :( Nie upadł dalej go robią nawet wrzucili parę nowych screenów z okazji 10 lecia HL. Pytanie tylko kiedy zamierzają go skończyć bo jak na razie to jest when it's done. PS. Nawet mój post o tym jest jako pierwszy na tej stronie :rolleyes: Edytowane 22 Listopada 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Devil Ja mam już wersję pudełkową, ale chętnie też kupie sobie po przez Steam do kolekcji. Nic nie kupuj tylko wpisz w Steam swój klucz ;) te stare klucze Half-Life aktywują nawet dodatki i mody na Steam. PS: http://www.blackmesasource.com/ Grupa oficjalna na Steam (świeże info z pierwszej ręki i można nawet na czacie pogadać ;) ): http://steamcommunity.com/groups/BlackMesa Edytowane 22 Listopada 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Faktycznie działa ten key. Jakoś nie doczytałem wcześniej co napisał ANalfabeta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...